ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑυτή τη φορά να γίνει ομαλά η «προσγείωση»!

Αυτή τη φορά να γίνει ομαλά η «προσγείωση»!

Το «θέατρο των ονείρων» τελείωσε, η ομάδα είναι από χθες στην Κύπρο και δεν μένει λεπτό δυστυχώς για να μείνουμε με τις αναμνήσεις του Old Trafford και να χάσουμε την ουσία.

Bet on Alfa

Δυστυχώς η τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα από την ΑΕΛ ήταν ακόμη μία απόδειξη πως ακόμη και διάθεση να υπάρχει για νίκη, χρειάζεται η μέγιστη συγκέντρωση κάτι που δεν είναι και το πιο εύκολο όταν αλλάζεις παραστάσεις μεταξύ Ευρώπης και Κύπρου.

Το παιχνίδι στο ΓΣΠ τη Δευτέρα (19:00) κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα είναι παιχνίδι τεράστιας σημασίας! Δύσκολο, καθώς η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά και δύσκολο λόγο της μη πολυτέλειας για χάσιμο άλλων βαθμών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Το όνειρο που ζει η ομάδα μας στο Europa League δυστυχώς δεν είναι αρκετό για να θεωρηθεί μία χρονιά πετυχημένη… Ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε πως στο τέλος της σεζόν, βγαίνει μόνο ο Πρωταθλητής στο Τσάμπιονς Λινγκ και μόνο οι επόμενοι δύο, συν ο Κυπελλούχος, στο Κόνφερενς…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει και πρέπει να παλέψει για το πρωτάθλημα. Το χαμόγελο πρέπει να επιστρέψει και η καλύτερη συγκυρία είναι με τη Σαλαμίνα στο ΓΣΠ! Νίκη που θα δώσει και την απαραίτητη ώθηση για την επόμενη αγωνιστική κόντρα στη Πάφο που η ΟΜΟΝΟΙΑ θα καλεστεί να βάλει «φρένα στο τρένο» του Χένινγκ Μπεργκ.

Autoremarketing

Bet on Alfa