ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚερδίζει, κάνει άλμα 3ων θέσεων και εξάδα

Κερδίζει, κάνει άλμα 3ων θέσεων και εξάδα

Με τα πλείστα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής να είναι γνωστά, η ΟΜΟΝΟΙΑ απόψε στις 18:30 αντιμετωπίζει τον Άρη στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, χωρίς την πολυτέλεια να απωλέσει βαθμούς. Η διαφορά από την κορυφή αυτή τη στιγμή είναι ξανά στους 14 βαθμούς μετά την ψεσινή νίκη της Πάφου επί της ΑΕΛ.

Bet on Alfa

Πολύ σημαντικός ο αποψινός αγώνα βαθμολογικά, καθώς η ομάδα μας με νίκη κάνει άλμα 3ων θέσεων στη βαθμολογία, ανεβαίνει στην 6η θέση και θα ισοβαθμεί με τον 5ο Απόλλωνα. Δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Δυστυχώς η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος πολύ νωρίς έφερε πολλά αρνητικά αποτελέσματα και μπήκε νωρίς σε βαθμολογικούς μπελάδες. Επιβάλλεται να αναδείξει την ποιότητα του ρόστερ της και να κτίσει επιτέλους νικηφόρο σερί.

Η νίκη επί της Ανόρθωσης, σαφώς και έφερε ηρεμία, όμως αν δεν συνεχίσει και στο σημερινό ντέρμπι με νίκη, τότε δεν θα έχει ουσία το προηγούμενο αποτέλεσμα. Ο Φερέρα έχει πλέον σημαντικό δείγμα μπροστά του, του αναγνωρίζουμε πως κατάφερε σύντομα να αναδείξει κάποιες σημαντικές αρετές παικτών κλειδιά και θα ανμένουμε αυτό που ο ίδιος δήλωσε, την πραγματική εικόνα που μπορεί να βγάλει η ομάδα στο γήπεδο.

Autoremarketing

Bet on Alfa