ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΌσο δε λέμε και κυρίως σκεπάζουμε τα λάθη μας...

Όσο δε λέμε και κυρίως σκεπάζουμε τα λάθη μας είμαστε καταδικασμένοι!

Καζάνι που βράζει είναι ο ΛΑΟΣ και σε αυτό ευθύνεται απόλυτα η κάκιστη αγωνιστική κατάσταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το χειρότερο απ΄όλα είναι το γεγονός πως  νιώθουμε πως αυτά τα εξόφθαλμα λάθη που έγιναν και γίνονται φέτος δε βρίσκουν ανταπόκριση από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Δεν είναι δυνατόν σήμερα να υπάρχει έστω και ένας που ακόμα να πιστεύει πως δεν τα θαλασσώσαμε στον προγραμματισμό. Δεν αποδεχόμαστε και την λογική πως στο τέλος κάνουμε τη σούμα. 10 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ένα ματς για την ασπίδα και άλλα 8 επίσημα παιχνίδια στην Ευρώπη, δεν είναι ενδεικτικό δείγμα για το που πάμε; Ούτε θέλουμε να στήσουμε άτομα στον τοίχο, ούτε να κάνουμε περαιτέρω ζημιά! Τα λάθη είναι ανθρώπινα και η παραδοχή τους και μόνο είναι η μισή λύση του προβλήματος. Δεν νοείται όμως να ακούμε τοποθετήσεις, ότι ποσοτικά και ποιοτικά είμαστε ευχαριστημένοι σε όλες τις θέσεις με το υφιστάμενο ρόστερ μας και να κατεβαίνουμε π.χ κόντρα στον Άρη και να βλέπουμε απέναντι μας μια ομάδα που στο γήπεδο βγάζει περισσότερη ποιότητα, περισσότερη ένταση, περισσότερους αυτοματισμούς, περισσότερο πάθος κλπ κλπ. Αν ήταν ένα μεμονομένο ματς και τέλος τότε θα μπορούσαμε να αναφερθούμε σε κακή ημέρα. Όμως 10η αγωνιστική, -13 από την κορυφή και χωρίς βαθμό στον Ευρωπαικό όμιλο είναι υπέραρκετα για να σταματήσουμε το παραμύθι, να αποδόσουμε ευθύνες συγκεκριμένες σε άτομα και κυρίως να λύσουμε χωρίς συναίσθημα το πρόβλημα.

Η μη παραδοχή λαθών αγγίζει και το κεφάλαιο προπονητής… Φέραμε το Λένον για να βρει η ΟΜΟΝΟΙΑ την ταυτότητα της ξανά μετά τη φυγή ενός τεράστιου προπονητή όπως ο Μπεργκ! Μετά που διώξαμε το Λένον, μάθαμε την αλήθεια για όλα τα εξωαγωνιστικά του θέματα αλλά και τον συνολικό τρόπο του αντιμετώπισης/προπόνησης της ομάδας στο “Πούλλος”. Εμείς δικαιούμαστε να ρωτήσουμε… Γιατί τον φέραμε αρχικά; Γιατί αφήσαμε ένα προπονητή με τόσα πράγματα εναντίων του στον πιο κρίσιμο προγραμματισμό, αυτόν του καλοκαιριού; Ποιος φταίει και κυρίως πως θα διασφαλίσουμε ότι δεν κάναμε την ίδια γκάφα και λάθος επιλογή ξανά με Φερέρα και αν φύγει και αυτός δε θα ξανακάνουμε το ίδιο λάθος;

Όταν μετά τον Μπεργκ φέραμε, Λενον, τώρα Φερέρα (που δεν κρίνουμε την αποδοσή του) ΚΑΙ η ουσία είναι μια ΟΜΟΝΟΙΑ αποδυναμωμένη και χειρότερη και από την κακή περσινή τότε δεν φταίει ΜΟΝΟ ο προπονητής. Είναι ξεκάθαρο! Μπορεί να φταίνε γυμναστές, αναλυτές, σκάουτερ, διοίκηση… Δεν ξέρουμε, ούτε πρόκειται να κάνουμε οικασίες! Σίγουρα φταίνε ΠΟΛΛΟΙ! Άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο. Η ώρα της ανάληψης των ευθυνών είναι ΤΩΡΑ!

Όπως όλα δείχνουν η διοίκηση θα κάνει το βήμα για Αθλητικό Διευθυντή. Το γεγονός αυτό είναι θετικό αλλά από μόνο του δεν μπορεί να αποτελέσει λύση, αν δεν ακολουθήσει μία σειρά δεδομένων. Για παράδειγμα το πότε θα έρθει (που θεωρούμε ότι είναι επιτακτικό να έρθει τώρα), το μοντέλο προγραμματισμού και ποιοι θα αποτελούν την ομάδα προγραμματισμού, το κατά πόσο θα δουλέψει και θα πιστέψει στον υφιστάμενο προπονητή κ.α Αν δεν μελετηθεί σοβαρά το κεφάλαιο αθλητικού διευθυντή και με ποιο τρόπο θα αποκτήσει επιτέλους υγεία η ομάδα, τότε θεωρούμε πως δεν υπάρχει επιστροφή στο φετινό κατήφορο.

Autoremarketing

Bet on Alfa