ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ"Δεμένος" κορμός και για του χρόνου!

“Δεμένος” κορμός και για του χρόνου!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά τις ανανεώσεις των Κακουλλή, Χάμπου και Παναγή πλέον είναι ήσυχη όσο αφορά τα συμβόλαια της πλειοψηφίας του ρόστερ, καθώς πέραν των 21 ποδοσφαιριστών είναι δεμένοι με συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2024! Έτσι μπορεί να επενδύσει και να κτίσει σε ένα βασικό κορμό και για την επόμενη σεζόν, ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύει την εκτίμηση της στα όσα προσφέρει ο κάθε πάικτης ξεχωριστά.

Bet on Alfa

Αναλυτικά θα δούμε πως μέχρι το 2026 είναι δεμένοι πέντε ποδοσφαιριστές: Κυριακίδης, Παναγή, Λοίζου, Κακουλλής, Χαραλάμπους.

Μέχρι το 2025 άλλοι τέσσερις: Λανγκ, Παναγιώτου, Ζαχαρίου, Κασσάμα.

Μέχρι το 2024 οι: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Λέσιακς, Ψάλτης, Κούσουλο, Μιξ, Μίλετιτς, Μάθιους, Μπεζούς, Μπρούνο, Μπάρκερ και Καρίμ.

Μένουν μόλις 6 ποδοσφαιριστές που εκπνέει το συμβόλαιο τους με το πέρας αυτής της σεζόν. Ο ένας είναι ο Φώτης Κίτσος που ως γνωστόν είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο άλλος είναι ο 34χρονος Γκάρι Χούπερ ο οποίος ενσωματώθηκε τελευταία μέρα της μεταγραφικής και εφόσον δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει φέτος θεωρούμε πως δε θα είναι δύσκολο να τον ανανεώσει η ομάδα μας. Οι άλλοι δύο είναι ο 35χρονος Γιούστε και ο 38χρονος Παπουλής που στο τέλος της σεζόν θα κριθούν τα αποθέματα φυσικής τους κατάστασης λόγω ηλικίας. Το συμβόλαιο του Τιμ Μάταβζ επίσης τελειώνει το καλοκαίρι του 2023, όμως θεωρούμε πως ανάλογα με το χρόνο συμμετοχής του δύσκολα θα πάρει νέο συμβόλαιο από την ομάδα μας. Τέλος ο παίκτης που πιστεύουμε ότι θα ψάξει να κρατήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ του χρόνου το καλοκαίρι, είναι ο 33 χρονος Φουάντ Μπασιρού που αποτελεί βασικό μέλος στη μεσαία γραμμή.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa