ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚαι η κάρτα φιλάθλου συνεχίζει να... ξεφτιλίζεται

Και η κάρτα φιλάθλου συνεχίζει να… ξεφτιλίζεται

Όπως μπορείτε να διακρίνετε από την φωτογραφία του άρθρου, ψες μετά τη λήξη του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ, η αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη οπαδού της ΑΕΛ.

Bet on Alfa

Το παράδοξο είναι πως ψες δεν έγιναν κάποια επεισόδια για να δικαιολογείται η σύλληψη. Κατόπιν ενδιαφέροντος της ιστοσελίδας μας ρωτήσαμε αρμόδιους, ποια ήταν η αιτία σύλληψης. Η απάντηση που πήραμε είναι πως ο συγκεκριμένος οπαδός καταζητείτω από την αστυνομία για τα επεισόδια στη Λεμεσό στο Απόλλων-ΑΕΛ!!!

Δηλαδή αυτός ο οπαδός, χθες μέσω ταυτοποίησης, πέρασε από το σύστημα στο γήπεδο, ήταν για 90’ στην κερκίδα και από σύμπτωση στο τέλος με την αποχώρηση, συνελήφθη… Φυσικά υπάρχει και το σενάριο να πέρασε στο γήπεδο χωρίς κανένα έλεγχο είτε με κάρτα φιλάθλου άλλου ατόμου.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ακόμη μία απόδειξη της παταγώδους αποτυχίας της κάρτας φιλάθλου που συνεχίζει να ξεφτιλίζεται ως θεσμός. Είναι ξεκάθαρο πως η ύπαρξη της έχει μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση οικονομικών συμφερόντων και δεν εξυπηρετεί το σκοπό αποτροπής της βίας.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa