ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ αλλαγή με αποδείξεις

Η αλλαγή με αποδείξεις

Εμφανέστατη είναι η αλλαγή που παρουσιάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ τις τελευταίες εβδομάδες, που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, την παρουσία της στην εξάδα και το πείσμα για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στη συνέχεια. Οι αριθμοί, η εικόνα, αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, που είναι το πιο σημαντικό, το επιβεβαιώνουν.

Bet on Alfa

«Ο προπονητής μας βοήθησε αρχικά στη ψυχολογία, που δεν ήταν η καλύτερη. Κάθε εβδομάδα μας μαθαίνει περισσότερα, κάθετο και γρήγορο παιχνίδι, αποτελεσματικότητα. Έχουμε να μάθουμε πολλά από τον προπονητή μας» ανέφερε ο Νικόλας Παναγιώτου, που ήταν φιλοξενούμενος χθες βράδυ στην εκπομπή «Total Green».

Ξεκάθαρα, λοιπόν, η παρουσία του Σωφρόνη Αυγουστή λειτούργησε ευεργετικά για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Εάν ερχόταν νωρίτερα ίσως η αγωνιστική και βαθμολογική εικόνα να ήταν πολύ καλύτερη. Ωστόσο, αυτό που προέχει είναι το σήμερα και το αύριο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ να βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση και πλήρη ετοιμότητα, τόσο για να διεκδικεί τη νίκη σε κάθε ματς στο πρωτάθλημα όσο και την πρόκρισή της στον τελικό του κυπέλλου.

Η προετοιμασία για το επόμενο ντέρμπι, που είναι με τον Απόλλωνα στο «Αλφαμέγα» αρχίζει σήμερα. Ανσαριφάρντ και Φαμπιάνο επιστρέφουν. Απομένει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τους Κασάμα, Μπάρκερ και Ζαχαρίου. Ο Ψάλτης, που χάνει τη σεζόν, υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση.

Autoremarketing

Bet on Alfa