ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑυγουστή: «Μετά την πρόκριση, είχαμε 7 αλλαγές και αυτό...

Αυγουστή: «Μετά την πρόκριση, είχαμε 7 αλλαγές και αυτό θα κάνουμε και στη συνέχεια»

Δείτε τις δηλώσεις του κόουτς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σωφρόνη Αυγουστή μετά το 0-0 με το ΑΠΟΕΛ…

Bet on Alfa

“Μετά την πρόκριση μας στον τελικό, είχαμε 7 αλλαγές και αυτό θα κάνουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Για να έχουμε όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους. Στο τελευταίο παιχνίδι που δεν ήταν με αρκετό χρόνο βασικοί μας έδωσαν πάρα πολλά σε εκείνο το παιχνίδι. Έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουνε. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε πολύ γρήγορα να προηγηθούμε. Μετά που χάσαμε το πέναλτι δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ξέραμε ότι το δεύτερο ημίχρονο το ΑΠΟΕΛ θα πιέσει γιατί ήθελε περισσότερο τους τρεις βαθμούς. Το σημαντικό είναι ότι οι ποδοσφαιριστές είναι καλά. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε και έδωσε μία μάχη μαζί μας¨”

Για το rotation… ”Όταν έχεις να επιλέξεις από αρκετούς ποδοσφαιριστές θέλει να έχεις καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Θα μας βοηθήσουν όλοι στη συνέχεια. Όλο αυτό τον καιρό θα είμαστε όλοι στις προπονήσεις. Θέλουμε να μας δώσουν πράγματα και από τον πάγκο και μέσα στο παιχνίδι..

Για τον Ουζόχο και τη μεγάλη του απόκρουση… “Έκανε μια σπουδαία εμφάνιση με την Μάντσεστερ να μην το ξεχνάμε. Όλο το γκρουπ των τερματοφυλάκων είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Έκανε εξαιρετική εμφάνιση και είναι σημαντικό να παίρνει κι αυτός χρόνο συμμετοχής. Έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά”

“Πάντα έχω καλή σχέση με τους παίκτες και συνεργασία. Είναι σημαντικό να ακολουθούν τις πληροφορίες μας. Δεν ήταν εύκολο στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μας έβαλε πίεση και καταφέραμε να ανταποκριθούμε με τον Φράνσις”

“Ο Άρης έχει ένα προβάδισμα. Όμως είναι 3 βαθμοί. Όμως υπάρχουν τρεις αγωνιστικές και είναι τελικοί για τις ομάδες που διεκδικούν. Όποια ομάδα κάνει τα πιο λίγα λάθη θα πάρει το πρωτάθλημα.

Autoremarketing

Bet on Alfa