ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕμείς πλέον είτε δεν μπορούμε, είτε δεν θέλουμε!

Εμείς πλέον είτε δεν μπορούμε, είτε δεν θέλουμε!

Αφήσαμε λίγο χρόνο να δούμε πως θα εξελιχθούν οι διαμαρτυρίες των λιγοστών τελικά φιλάθλων της ομάδας μας για τον νεαρό συνοπαδό μας που καταδικάστηκε σε 5 μήνες φυλάκιση για ρίψη ενός αναπτύρα στον αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποελ τον περασμένο Φεβρουάριο.

Bet on Alfa

Την ώρα που οπαδοί άλλων ομάδων χρησιμοποιούν φονικά όπλα κάθε εβδομάδα στα γήπεδα και κάνουν τους αγωνιστικούς χώρους να μοιάζουν με πεδίο μάχης και κυκλοφορούν ελεύθεροι, την ώρα που βιαστές και εμπόροι ναρκωτικών την γλυτώνουν με αναστολή, ένα παιδί που μόλις ανοίγει τα φτερά του για να πετάξει καταδικάζεται σε 5 μήνες φυλάκιση και μαυρίζει το ποινικό του μητρώο, επειδή έριξε σε μια στιγμή που ένιωσε πως η αδικία τον πνίγει αναπτήρα στο γήπεδο.

Δεν επικροτούμε ασφαλώς αυτή την πράξη.Όμως συγκρίνουμε και παρατηρούμε την αδικία, και την άνιση μεταχείριση της Κυπριακής Δικαιοσύνης.

Και κρίνουμε…Κρίνουμε έντονα τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την μηδενική σχεδόν αλληλεγγύη σε αυτό το παιδί (που αύριο μπορεί να είναι το παιδί όποιουδήποτε). Και πιο έντονα κρίνουμε την μηδενική στήριξη σε αυτό το παιδί από τις διοικήσεις του Σωματείου και της Εταιρείας ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τα πράγματα για εμάς είναι ξεκάθαρα.Αν θέλεις να τιμωρήσεις ένα παιδί 23 χρονών γιατί έριξε αναπτήρα στο γήπεδο, υπάρχουν άλλοι τρόποι να το κάνεις .Δεν εξαντλείς όλη σου την αυστηρότητα, και ούτε του αμαυρίνεις το ποινικό του μητρώο για κάτι τόσο αθώο.

Κλείνουμε με την ευχή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Γενικός Εισαγγελέας να δουν ξανά το θέμα με ευαισθήσια. Αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο κόσμος της δεν μπόρεσαν ή πλέον δεν νιώθουν την ανάγκη να στείλουν τα μηνύματα τους γι’ αυτή την άδικη απόφαση, εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στην ευαισθησία άλλων.

Autoremarketing

Bet on Alfa