ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΦΩΝΗ ΛΑΟΥ:"Kύριε Ζαχαριάδη λίγη σοβαρότητα δεν έβλαψε ποτέ"

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ:”Kύριε Ζαχαριάδη λίγη σοβαρότητα δεν έβλαψε ποτέ”

Σέβομαι και εκτιμώ την άποψη όλων των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών που τίμησαν την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, ανεξαρτήτως των παιχνίδιων που αγωνίστηκε ο καθένας. Παρόλα αυτά θέλω μέσω της στήλης σας να εκφράσω την έντονη μου δυσαρέσκεια για την χθεσινή ανάρτηση του κύριου Ιάκωβου Ζαχαριάδη. Και για να προλάβω όσους λένε ότι ο κύριος Ζαχαριάδης έκανε μια ανάρτηση στο δικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης και δεν προέτρεψε κανάνεν να την διαβάσει, επιτρέψτε μου να διαφωνήσω.

Bet on Alfa

Πέραν του ότι είναι παλαίμαχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ο λόγος του έχει βαρύνουσα σημασία, θεωρώ αστείο 40 ημέρες μετά την αποδέσμευση του Σωφρόνη Αυγουστή από τον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να βγαίνει δημόσια και να λέει ότι ο συγκεκριμένος προπονητής δημιούργησε κλίκκες εντός και εκτός γηπέδου. Γιατί εν όλιγοις αυτό μας είπε ο κύριος Ζαχαριάδης. Η συγκεκριμένη είναι μια φήμη στην οποία δεν δίνεται ο αντίλογος στον Αυγουστή και δημιουργεί εντυπώσεις για έναν άνθρωπο που ήρθε στην ομάδα μας το Φεβρουάριο του 2023, βρήκε μια κατάσταση διάλυσης και μας οδήγησε την ομάδα μας στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Το λίγοτερο κύριε Ζαχαριάδη θα έπρεπε να τον σεβόμαστε και όχι να τον κατηγορούμε για πράγματα που επαναλμβάνω πως δεν μπορεί να απαντήσει και δεν θα απαντήσει ποτέ.

Κι όταν αυτές οι κατηγορίες προέρχονται από έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τότε αυτό είναι προβληματικό. Κύριε Ζαχαριάδη συγχωρέστε με, αλλά θα σας το πω: Λίγη σοβαρότητα δεν έβλαψε ποτέ και κανέναν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ περνά πολύ δύσκολες στιγμές και αναρτήσεις σαν την χθεσινή σας δεν βοηθούν σε τίποτα, απλά διευρύνουν ακόμη περισσότερο το πρόβλημα.

Παντοντινός υπέρμαχος της ΙΔΕΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Αναστάσιος Γ.

Autoremarketing

Bet on Alfa