ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜε ασπίδα του 3-0 και σύμμαχο τον κόσμο να τριτώσει...

Με ασπίδα του 3-0 και σύμμαχο τον κόσμο να τριτώσει το καλό

Με ασπίδα του 3-0 του πρώτου αγώνα και σύμμαχο τον κόσμο της, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα θελήσει απόψε απέναντι στον Άρη στο ΓΣΠ να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό κυπέλλου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, που προέρχεται από δύο σερί κατακτήσεις του τροπαίου, έχει ως στόχο αρχικά να τριτώσει το καλό με παρουσία της στον τελικό και ακολούθως με κατάκτηση της κούπας.

Bet on Alfa

Ο Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες του, που παρουσιάζονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, θα ψάξουν δεύτερη νίκη επί του Άρη, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση. Ναι μεν το 3-0 δίνει σαφέστατο προβάδισμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως στις τάξεις της ομάδας δεν υπάρχει ίχνος υποτίμησης. Γνωρίζουν πως ο αντίπαλός τους είναι ικανός κι αν δεν αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα είναι σε θέση να κάνει ζημια.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες, τα αγωνιστικά δεδομένα είναι γνωστά: εκτός είναι οι Φαμπιάνο, Μπέζους και Φράνσον. Ο Αναστασίου ετοίμασε το πλάνο του και αναμένει από τους παίκτες του να ανταποκριθούν στο μέγιστο βαθμό. Ο Ελλαδίτης τεχνικός έδειξε τεράστια ικανότητα στον τρόπο προσέγγισης και το ίδιο αναμένεται να γίνει και στο σημερινό ματς.

Το μηδέν παθητικό κρίνεται απαραίτητο, με την ίδια συνοχή, υπομονή και καθαρό μυαλό. Απ’ εκεί και πέρα, είναι στα πόδια των παικτών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους και να κλειδώσουν την πρόκριση. 

Autoremarketing

Bet on Alfa