ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝα διαφυλάξει τα νώτα του και να χτύπησει στην...

Να διαφυλάξει τα νώτα του και να χτύπησει στην κόντρα (Πιθανή εντεκάδα)

Τα δεδομένα πλέον έχουν διαμορφωθεί με την ανακοίνωση της αποστολής για το σημερινό επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου, με τους Φαμπιάνο, Μπεζούς, Φράνσον, Κασάμα και Λανγκ να μένουν εκτός λόγω των τραυματισμού οι τέσσερις πρώτοι και ιώση ο τελεύταιος.

Bet on Alfa

Με αυτά τα δεδομένα ο κύριος Αναστασίου ο Ελλαδίτης θα προβεί σίγουρα σε μια αναγκαστική αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Ανόρθωση, ενώ κατα πάσα πιθανότα θα επιστρέψεισ στο αρχικό σχήμα ο Κούσουλος.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ουζόχο, αφού όπως προαναφέραμε ο Φαμπιάνο ταλαιπωρείται από θλάση στους κοιλιάκους. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα δούμε σε ακόμα ένα παιχνίδι τους Παναγιώτου και Κουλιμπαλί. Δεξιά το πιο πιθανόν θα δούμε και πάλι τον Μάθιους και αριστερά τον Χάμας, οι οποίοι πήραν φανέλα βασικού και με την Ανόρθωση καθώς επέστρεψαν από τους τραυματισμούς με τους οποίους ταλαιπώρηθηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες.

Στον άξονα και με το 3-0 υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Γιάννης Αναστασίου θεωρητικά θα ξεκινήσει με τους Κούσουλο και Μπασιρού, και πιο μπροστά από αυτούς θα αγωνιστεί ο Χαράλαμπος.

Αριστερά στην επίθεση θα ξεκινήσει ο Σεμέδο, ενώ θεωρούμε πως δεξιά ο κύριος Αναστασίου θα επιλέξει και πάλι Σίμιτς, προστατεύοντας τον Αλιούμ για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στην κορυφή της επίθεσης ίσως στον σημερινό αγώνα επιστρέψει ο Κακούλλης θέλοντας ο Ελλαδίτης τεχνικός να χτυπήσει στην κόντρα τον Άρη.

Πιθανή εντεκάδα: Ουζόχο, Παναγιώτου, Κουλιμπαλί, Μάθιους, Χαμάς Χάμπος, Μπασιρού, Κούσουλος,Σεμέδο, Σίμιτς, Κακουλλής

Autoremarketing

Bet on Alfa