ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟ «τελικός» της Κυριακής και η νοοτροπία επί Αναστασίου

Ο «τελικός» της Κυριακής και η νοοτροπία επί Αναστασίου

Η τοποθέτηση του Γιάννη Αναστασίου μετά τον επαναληπτικό με τον Άρη και την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου ότι, «το πιο σημαντικό τώρα είναι το παιχνίδι της Κυριακής, θα χρειαστεί αρκετό τρέξιμο, να ανταποκριθούμε και να παίξουμε έναν ακόμη τελικό», δείχνει ξεκάθαρα τη σοβαρότητα και τη νοοτροπία που πέρασε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Ελλαδίτης τεχνικός κάνει εξαιρετική δουλειά, και αγωνιστικά, αλλά και σε άλλους τομείς που είναι απαραίτητο για μια μεγάλη ομάδα.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πανηγύρισε χθες βράδυ την πρόκριση σε τρίτο διαδοχικό τελικό και θα θελήσει στις 18 Μαΐου να σηκώσει την κούπα ισάξιες φορές, όμως αυτό που προέχει είναι το ματς της Κυριακής. Με «διπλό» επί της ΑΕΚ συνεχίσει να ελπίζει για τον τίτλο πρωταθλήματος. Τίποτα δεν αφήνει στην τύχη και ο Αναστασίου με το πλάνο του και την τακτική του, έχει ως στόχο να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε άλλη μια επιτυχία.

Ήδη από σήμερα στρώνονται στη δουλειά. Η απουσία του Κουλιμπαλί λόγω καρτών είναι σημαντική, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Αναστασίου έδειξε να μην στέκεται στους απόντες, αλλά στους παρόντες. Ο Μίλετιτς λογικά θα μετακινηθεί ως στόπερ και ο Μάθιους θα πάρει φανέλα βασικούς ως δεξιός μπακ. Λογικά και ο Χαμάς στην αριστερή πλευρά. Σημαντική και η απουσία του Μπέζους, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ ως μεγάλη ομάδα θα σταθεί στις διαθέσιμες επιλογές.

Autoremarketing

Bet on Alfa