ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠαιχνίδι πρόκληση - Να "κλειδώσει" την Ευρώπη!

Παιχνίδι πρόκληση – Να “κλειδώσει” την Ευρώπη!

Απέναντι στο Αποελ την ερχόμενη Κυριακή η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιδιώξει να κερδίσει και να “κλειδώσει” την Ευρωπαϊκή της συμμετοχή για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Bet on Alfa

Η τρίτη φετινή ήττα από την ΑΕΚ, στους τέσσερις μεταξύ μας αγώνες, μας φρέναρε τα όνειρα για κάτι παραπάνω την φετινή σεζόν, παρόλα αυτά δεν υπάρχει χρόνος για απογόητευση.

Ο στόχος πλέον στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Γι’ αυτό πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να φανεί συνεπής και να βγάλει αντίδραση σ’ ένα ματς πρόκληση όπως είναι το προσεχές με τον αιώνιο αντίπαλο. Επιστρέφοντας στις επιτυχίες, θα «κλειδώσει» τον στόχο της Ευρώπης και θα μπορέσει αμέσως μετά να επικεντρωθεί στον τελικό κυπέλλου, αδιαφορώντας βαθμολογικά για το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Πάφος FC.

Στα θετικά είναι η επιστροφή του Κουλιμπαλί στην άμυνα,ενώ ο Γιάννης Αναστασίου θα ψάξει να βρει λύσεις και στο δημιουργικό κομμάτι, όπου η ομάδα μας με την απουσία και του Μπεζούς, υστέρησε πάρα πολύ στο παιχνιδί στην Λάρνακα. Ίσως την Κυριακή δώσει ρόλο δεκαριού στον Σίμιτς από την αρχή, και αφήσει εκτός τον Μπασιρού, έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να γίνει πιο δημιουργική, να βρει φάσεις και να σκοράρει.

Autoremarketing

Bet on Alfa