ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜετά την εικόνα στην "Αρένα" σίγουρα θα του δώσει...

Μετά την εικόνα στην “Αρένα” σίγουρα θα του δώσει ρόλο στην δημιουργία!

Ένα από τα στοιχεία που έκαναν αρνητική εντύπωση για την κακή εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, στην “Αρένα”, ήταν οι μηδέν τελικές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ από το πρώτο λεπτό έβγαλε μια αδυναμία να επιτεθεί και να βρει ρήγματα στην άμυνα της ομάδας της Λάρνακας.Είναι φανέρο πως η απουσία του Μπέζους, σε συνδιασμό με την κούραση που έβγαλαν κάποιοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν σημαντικό ρόλο σε αυτή την αρνητική εξέλιξη.

Bet on Alfa

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που προσπάθησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής, αλλά δεν του βγήκαν κάποια πράγματα ήταν ο Βέλικο Σίμιτς.Ο Σέρβος από δεξιά είχε κάποιες προσπάθειες οι οποίες εμείναν ημιτελής. Παρόλα αυτά έδειξε θέληση και διάθεση και αυτό που κρατάμε είναι προσπάθεια.

Είναι βέβαιο πως στα επόμενα παιχνίδια και ειδικά στο ντέρμπι με το Αποελ, ο Βέλικο Σίμιτς θα πάρει από τον Γιάννη Αναστάσιου ρόλο έτσι ώστε να βοήθησει περισσότερο στην δημιουργία. Ίσως με το Αποελ αγωνιστεί στην θέση του δεκαριού (που είναι η φυσική του θέση) με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να αντικαταστήσει επάξια τον τραυματία Μπεζούς.

Autoremarketing

Bet on Alfa