ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠολλά τα κίνητρα όμως το πιο σημαντικό είναι ένα!

Πολλά τα κίνητρα όμως το πιο σημαντικό είναι ένα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχιζει την προετοιμασία της για το μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στο Αποελ. Ένα παιχνίδι που η ομάδα μας έχει πολλά κίνητρα, και όχι μόνο βαθμολογικά.

Bet on Alfa

Kατ’ αρχήν θέλει την νίκη για να κλειδώσει την Ευρωπαϊκή της συμμετοχή, έτσι ώστε να απαλλαγεί από το άγχος την τελεύταια αγωνιστική και να επικεντρωθεί στον μεγάλο τελικό Κύπελλο.

Επίσης η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις, μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου η παρουσία της δεν ήταν η αναμένομενη με αποτέλεσμα να δεχτει την ήττα σχεδόν με κατεβασμένα τα χέρια.

Τελεύταιο αφήσαμε το γόητρο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ που φέτος κέρδισε το Αποελ ήδη δύο φορές, την ερχόμενη Κυριακή καλείται να κάνει το 3 στα 4 και να επαναφέρει την τάξη κόντρα στον αιώνιο μετά από 14 χρόνια. Η τελεύταια φορά που η ομάδα μας πέτυχε 3 νίκες σε μια χρονιά ήταν την περίοδο 2009 – 2010. Μια νίκη που αν έρθει θα φέρει μεγάλη χαρά στις τάξεις του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, και παράλληλα θα δώσει μεγάλη ώθηση για τον τελικό της 18ης του Μάη, έτσι ώστε να πάμε όλοι μια γρονθιά και να κάνουν το 3peat όσον αφορά τις κατακτήσεις Κυπέλλου.

Autoremarketing

Bet on Alfa