ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔεν μπορεί να συνεχίστει έτσι η κατάσταση με το...

Δεν μπορεί να συνεχίστει έτσι η κατάσταση με το Β’ γκρουπ!

Δυστυχώς όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να διαφημίσουν την ανταγωνιστικότητα που παρακολουθούμε φέτος στο πρωτάθλημα, όσον αφορά την ανάδειξη του πρωταθλήτη, αλλά και των ομάδων που θα εξασφαλίσουν στο τέλος Ευρωπαϊκό εισιτήριο, στο ποδόσφαιρο μας υπάρχει και η άλλη όψη. Κι αυτή μας αφήνει ανεπανόρθωτα εκτεθειμένους, όλους όσους ασχολούμαστε με το άθλημα, αλλά κυρίως την Κύπριακη Ομοσπονδία ποδοσφαίρου.
Το σκηνικό που παρακολουθούμε τις τελεύταιες εβδομάδες στους αγώνες του Β’ γκρουπ, με σκορ μαμούθ και βροχή τερμάτων, δείχνουν ακριβώς την γύμνια της διεξαγωγής και ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος. μας. 6-6, 2-5, 5-4, 3-3 είναι μερικά από τα σκορ που έκαναν την εμφάνιση τους το τελεύταιο διάστημα.
Στοιχηματικά αν θέλετε να το αναλύσουμε, Over 11.5, over 6.5, over 8.5, over 5.5…. Για τις τιμές που αφήνουν αυτά τα σημεία αφήστε το καλύτερα.

Bet on Alfa

Δεν έχουμε στοιχεία για να κατηγορίσουμε τον όποιοδήποτε. Αυτό όμως που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, πως το όλο μοντέλο διεξαγωγής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος στο δεύτερο γκρουπ απέτυχε και με βούλα.
Ειδικά φέτος που η διαβάθμιση και το ποιες ομάδες θα πέσουν ξεκαθάρισε πολύ νωρίς, πέραν του ότι οι αγώνες μοιάζουν με αγγαρεία (και είναι και πολλοί), αυτά τα σκορ που βλέπουμε έρχονται να δημιουργήσουν σκιές και να στείλουν μηνύματα περίεργα. Και τίποτα να μην συμβαίνει, και να είναι τυχαία αυτά τα σκορ, δημιουργούνται σκιές κι αυτό δεν το αξίζει ούτε η Κύπρος ούτε το ποδόσφαιρο μας.
Την περασμένη Δεύτερα η Επιτροπή Δεοντολογίας και προστασίας του Αθλητισμού εξέδωσε ανακοίνωση πως θα διερεύνησει το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΖ και Καρμιώτισσα το οποίο έληξε 2-5, με ανατροπή μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ξέρουμε αν θα προκύψει κάτι από την έρευνα. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι δύο μέρες μετά είχαμε παιχνίδι που έληξε 6-6 ανάμεσα σε Καρμιώτισσα και Οθέλλο, και παιχνίδι που έληξε 5-4 ανάμεσα σε ΑΕΛ και νέα Σαλαμίνα. 21 τέρματα σε δύο αγώνες. Αυτά τα πράγματα δεν είναι φυσιολογικά, κι αν συμβαίνουν τυχαία τότε πρέπει να δούμε πιο είναι το θέμα και να αλλάξουμε τον τρόπο διεξαγωγής, τουλάχιστον στο Β’ γκρουπ. Για να μην αφήνονται σκιές, για να μην επιτρέπουμε στον καθένα να κάνει σενάρια, για να δώσουμε κίνητρα στις ομάδες μας, και στον κόσμο.

Autoremarketing

Bet on Alfa