ΑρχικήΔΗΜΟΦΙΛΗΑποκρυπτογράφηση της χθεσινής ανακοίνωσης του Δ.Σ.

Αποκρυπτογράφηση της χθεσινής ανακοίνωσης του Δ.Σ.

Το Δ.Σ. , όπως ήταν αναμενόμενο, προέβει σε μία λιτή ανακοίνωση μετά τη λήξη της χθεσινής συνεδρίας.

Bet on Alfa

Διαβάστε την ανακοίνωση εδώ.

Λέμε αναμενόμενο διότι πάντα μία συνάντηση μεταξύ προπονητή και εφορίας περιέχει ευαίσθητη πληροφόρηση η οποία δεν είναι προς ανακοίνωση. Και πολύ σωστά.

Το μήνυμα από την χθεσινή ανακοίνωση του Δ.Σ είναι θετικό διότι δείχνει ότι τουλάχιστον, έχουν εντοπιστεί τα λάθη και οι αδυναμίες.

Τέσσερα είναι τα βασικά σημεία της χθεσινής ανακοίνωσης:

Πρώτον,  μελετήθηκαν σε βάθος τα δεδομένα που αφορούν την ποδοσφαιρική μας ομάδα.

Δεύτερον, έγιναν διαπιστώσεις και

Τρίτον εξήχθησαν συμπεράσματα.

Τέταρτον με βάση τα συμπεράσματα η τεχνική ηγεσία θα λάβει ανάλογα μέτρα.

Με λίγα λόγια λοιπόν το Δ.Σ. μαζί με τον προπονητή ανέλυσε την υφιστάμενη κατάσταση και εντόπισε την εστία των των προβλημάτων που οδήγησαν κλιμακωτά  στην ταπεινωτική ήττα από την Αγία Νάπα.

Επομένως,  οι διοικούντες γνωρίζουν επ’ ακριβώς ποια είναι η θέση του προπονητή και πως ο ίδιος βλέπει τα πράγματα και συμφωνούν με την ανάλυση του.

Είναι επίσης ξεκάθαρο από το τέταρτο σημείο της ανακοίνωσης ότι το Δ.Σ. εξουσιοδότησε τον προπονητή να λάβει τα μέτρα που ο ίδιος θεωρεί σκόπιμα ή αναγκαία για να διορθωθεί η κατάσταση. Προφανώς ο προπονητής είπε στη διοίκηση τι μέτρα θα λάβει και υπήρξε πλήρης συναντίληψη.

Η μπάλα λοιπόν στον coach να προχωρήσει στην υλοποίηση των αποφάσεων με ευχή να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας μας προς το καλύτερο.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa