ΑρχικήOFF THE RECORDΓιατί δεν διέκοψε το ματς ο ψηλός;

Γιατί δεν διέκοψε το ματς ο ψηλός;

Τραυματισμός του Αντωνιάδη από αντικείμενο που έπεσε από την δυτική εξέδρα, στην οποία ήταν οπαδοί του Αποέλ, διαβάζουμε από χθες βράδυ. Όμως, κανείς δεν σχολίασε πως θα έπρεπε να διακοπεί ο αγώνας από τη στιγμή που προέκυψε τραυματισμός ποδοσφαιριστή από αντικείμενο που έπεσε από την εξέδρα. Κι ας μην μας πουν ότι αυτό δεν έγινε, γιατί ο Αντωνιάδης τραυματίστηκε από οπαδούς της ομάδας του. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Ο Βασίλης Δημητρίου, ο ψηλός που τα βλέπει όλα (αλλά στα κρίσιμα διστάζει), αντί να διακόψει τον αγώνα έκλεισε τα μάτια του. Ο συνάδελφός του Δημήτρης Μασιάς, με μεγάλη ευκολία διέκοψε τον «τελικό» του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2013-14 στο Τσίρειο, ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Αποέλ, και έκρινε τον πρωταθλητή. Τότε ήταν αλλιώς;
Αυτό είναι που λέμε δυο μέτρα και δυο σταθμά. Με τέτοιες αποφάσεις είναι που δημιουργείται η προκατάληψη στους οπαδούς των ομάδων.
Λογικά, ο Κώστας Καπιτανής που ήταν παρατηρητής, θα πρέπει να βάλει βαθμό απροβίβαστο στον Βασίλη Δημητρίου και να τιμωρηθεί ο διαιτητής. Θα το κάνει όμως ο Καπιτανής. Οι παρατηρητές είναι άλλη μια πονεμένη ιστορία στον χώρο της διαιτησίας.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa