ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤελευταία ευκαιρία! ΝIKH αλλιώς χανόμαστε!

Τελευταία ευκαιρία! ΝIKH αλλιώς χανόμαστε!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα δίνει άλλο ένα παιχνίδι υψίστης κρισιμότητας. Μετά το ναυάγιο του πρότζεκτ Νταμπίζα – ΔΣ, μετά και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, η ΟΜΟΝΟΙΑ κινδυνεύει να μείνει και εκτός Ευρώπης.

Bet on Alfa

Δεν θα πούμε πολλά. Χωρίς Ευρώπη, το αύριο του Σωματείου είναι αβέβαιο! Αυτό θα έπρεπε να μας προβληματίσει νωρίτερα, όμως το παρελθόν δεν θα μας κρατήσει ζωντανούς. Στο παρόν η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μόνο μία διέξοδο για να βγει Ευρώπη. Μονο  ΝΙΚΕΣ και μάλιστα νίκες εξαιρετικά δύσκολες καθώς όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια είναι ντέρμπι.

Στην Ευρώπη βγαίνουν οι 4 πρώτες ομάδες του Πρωταθλήματος, εκτός και αν Κυπελλούχος είναι ομάδα που δεν ανήκει στην πρώτη τετράδα, γεγονός πολύ πιθανόν για την φετινή περίοδο. ΑΡΑ η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να τερματίσει τουλάχιστον 3η! Αυτή τη στιγμή η βαθμολογική θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά κυρίως η αγωνιστική της εικόνα απέχουν πολύ από το στόχο Ευρώπης. Η ομάδα μας είναι 5η κάτω από την ΑΕΛ με 4 βαθμούς διαφορά και 5 βαθμοί είναι η διαφορά από την 3η ΑΕΚ. 

Στις 17:00 στο ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από την τετράδα στον 1 βαθμό! Αλλιώς δεν θέλουμε καν να σκεφτούμε το σενάριο ήττας που θα συνεπάγεται απομάκρυνση  7 βαθμών και με αιώνιο ντέρμπι την ερχόμενη βδομάδα.

Τα μαθηματικά είναι απλά. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ! Νίκη αλλιώς…

Autoremarketing

Bet on Alfa