ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ Ευρώπη περνά (και) από το σημερινό ντέρμπι

Η Ευρώπη περνά (και) από το σημερινό ντέρμπι

Ένα βαθμό μακριά από την 4η θέση, που είναι ο εφικτός στόχος, βρίσκεται η Ομόνοια και για να τον επιτύχει θα πρέπει στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές να συγκεντρώσει όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς. Η αρχή επιβάλλεται να γίνει από το σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ (17:00). Η Ευρώπη περνά και από το σημερινό ματς αφού κάθε βαθμός είναι σημαντικός στην προσπάθεια υλοποίησης του στόχου. Άλλωστε, εάν η Ομόνοια θέλει να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, που αυτό θα γίνει υπό προϋποθέσεις, θα πρέπει να αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι ότι το θέλει πολύ. Οι ποδοσφαιριστές της να καταθέτουν θέληση και πάθος να δείχνουν ότι έχουν το μέταλλο και τις αντοχές να το πετύχουν.

Bet on Alfa

Σήμερα, η Ομόνοια θα ψάξει την 18η νίκη της στο πρωτάθλημα και δεύτερη συνεχόμενη, που εάν την πετύχει θα συμβεί για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν. Ο κόσμος θα είναι και πάλι εκεί, προσδοκώντας ότι οι ποδοσφαιριστές θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός τόσο σημαντικού αγώνα.

Ο Βύντρα έμεινε όπως αναμενόταν εκτός αποστολής, όπως και ο Ρουσιάς που ένιωσε μυϊκές ενοχλήσεις αλλά και ο τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες Παναγιώτου. Ο Άρνασον είναι στην αποστολή και εκτός απροόπτου θα αγωνιστεί δίπλα στον Κατελάρη στο κέντρο της άμυνας. Οι θέσεις που «παίζονται» είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, ανάμεσα στους Δημητρίου και Κωνσταντινίδη και στο αριστερό άκρο της επίθεσης ανάμεσα στους Κύπρου και Δημητρίου.
Στη μεσαία γραμμή θα επανέλθει ο Κλέιτον, με τον Τουρέ να μένει στον πάγκο. Όσο για τα ερωτηματικά στο αρχικό σχήμα, η απάντηση θα δοθεί λίγη ώρα πριν την έναρξη του ντέρμπι, όταν θα ανακοινωθεί η ενδεκάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa