ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ εταιρεία λαϊκής βάσης είναι απαίτηση της πλειοψηφίας του...

Η εταιρεία λαϊκής βάσης είναι απαίτηση της πλειοψηφίας του κόσμου σήμερα.

Το OMONOIA24.COM πρότεινε από το 2014 την εταιρεία λαικής βάσης ως μία λύση στα προβλήματα – δομικά και οικονομικά – που αντιμετωπίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Αυτή η πρόταση πέρασε από χίλια μύρια κύματα, αμβισβήτηση, χλευασμό και απαξίωση.

Με χαρά σημειώνουμε ότι σταδιακά αυτό έχει αλλάξει. Ειδικά τους τελευταίους μήνες.

Σήμερα, το OMONOIANEWS.COM σε άρθρο του με τίτλο «Πιο σημαντική από την εκλογική, η καταστατική συνέλευση» καταλήγει ότι :

«υ.γ. Θα ακουστεί πολύ σκληρό αυτό που θα πούμε αλλά εδώ που είμαστε…Η εταιρεία λαϊκής βάσης (ή κάποιας μορφής άλλη εταιρεία που δεν θα συγκρούεται με τα ιδανικά μας), εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα είναι αναπόφευκτη. Είτε θα γίνει πραγματικότητα το συντομότερο δυνατό για να έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ άλλη μια ευκαιρία, είτε θα έρθει αργότερα, απλά για να συνεχίσει να υπάρχει το όνομα αφού δεν θα υπάρχει επιστροφή. Τα τελευταία χρόνια απλά χάνουμε χρόνο και πλέον είναι ξεκάθαρο πως κανείς δεν είναι διατεθιμένος να συνεχίσει να βάζει λεφτά μέσα στο λάκκο.»

Θεωρούμε ως σημαντικό ότι τα δύο μεγαλύτερα ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ site συμφωνούν με αυτή την εισήγηση.

Δεν είναι όμως μόνο οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΕΣ ιστοσελίδες. Είναι και η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου που συμφωνεί με αυτή την άποψη.

Η εταιρεία λαϊκής βάσης δεν θα λύσει τα προβλήματα μας εάν στηθεί και στελεχωθεί με τα μυαλά που έχουμε τώρα. Προφανώς και θα αποτυχεί.

Η σύσταση εταιρείας λαικής βάσης πρέπει να συνοδεύεται και με αλλαγή νοοτροπίας.

Τι είναι λοιπόν η εταιρεία λαικής βάσης;

Πριν ακριβώς δύο χρόνια, στις 08/12/2015 δημοσιεύεσαμε ένα άρθρο του Χριστόφορου Χριστοφή με τίτλο Ποιο είναι το μοντέλο που πρέπει να αλλάξει; Εκεί υπάρχει μία εισήγηση ως προς τη μορφή που πρέπει να λάβει η εταιρεία.

Μπορεί ασφαλώς να κατατεθούν και άλλες εισηγήσεις

Τι πρέπει να γίνει από εδώ και μπρος;

Παραπέμπουμε σε άρθρο που γράψαμε πάλι πριν 2 χρόνια. Στις 02/11/2015 με τίτλο
Η λύση προπονητή πρέπει να είναι βραχυπρόθεσμη και το Μάϊο να γίνουν ριζικές αλλαγές.  Εκεί προτείναμε:

«Το Δ.Σ. μπορεί να πρωτοστατήσει ούτως ώστε να συσταθούν ομάδες εργασίας στις οποίες να συμμετέχει όποιος θέλει και μπορεί με στόχο να προταθούν αλλαγές στο τρόπο λειτουργίας, οργάνωσης και διοίκησης του σωματείου. Να μελετήσουμε άλλες ομάδες στο εξωτερικό, να δούμε πως λειτουργούν σε πιο προηγμένα πρωταθλήματα και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε το σωματείο μας.

Ας μην φοβόμαστε την αλλαγή.

Η αλλαγή είναι μονόδρομος.»

 

Τα ίδια λέμε και επαναλαμβάνουμε και σήμερα.

Η μπάλα είναι σε αυτούς που έχουν την δύναμη να λάβουν ριζικές αποφάσεις για να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa