ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ κάθε Ιβάν και οι κατ' επιλογήν ευαίσθητοι δημοσιογράφοι!

Ο κάθε Ιβάν και οι κατ’ επιλογήν ευαίσθητοι δημοσιογράφοι!

Από προψές παρακολουθούμε την κατάντια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου καθώς και την τροπή που έχει πάρει το λαοφιλέστερο άθλημα του πλανήτη και βασιλιάς των σπορτ.

Bet on Alfa

Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου σχεδόν ανά το Παγκόσμιο και ας μην θέλαμε να δούμε τα πιστόλια μέχρι χθες. Αυτοί είναι οι κύριοι που λεηλάτησαν με τα συμφέροντά τους τα Σαββατοκύριακα μας. Με την ανοχή όλων εισχώρησαν στο ποδόσφαιρο εδώ και δεκαετίες μετατρέποντας το γήπεδο σε αρένα χαρτονομισμάτων με κάθε άνομο και έννομο μέσο.

Εκείνο που ενοχλεί όμως ακόμη περισσότερο είναι η επιλεκτική ευαισθησία κάποιων. Είναι εύκολο κύριοι των ΜΜΕ να μιλάτε ελεύθερα όταν δεν πρόκειται για τον εργοδότη σας. Πάντα βρίσκετε τα λόγια όταν πρόκειται για τον Ιβάν, το Βαγγέλη, το Δημήτρη, τον Αλέξη και για άλλους εκτός Κύπρου. Αλλά για τις βρωμοδουλιές, του Γιώργου, Αβέρωφ, Ιωνά, Πρόδρομου, Σωκράτη και λοιπών ντόπιων απατεώνων μούγκα.

Σας θέτουμε κάποιους προβληματισμούς. Αυτοί δεν είναι που με τις αποφάσεις τους άδειασαν τα γήπεδα; Αυτοί δεν είναι που καθορίζουν τις τύχες πολλών παιχνιδιών με έλεγχο της επιτροπής διαιτησίας; Στο δικό μας πρωτάθλημα δεν έγινε ρεσιτάλ κόκκινων φακέλων; Δεν σας απασχολεί καθόλου το γεγονός ότι ο νυν αντιπρόεδρος της ΚΟΠ και βασικός υποψήφιος για την Προεδρία της ΚΟΠ έχει τεράστια οικονομικά συμφέροντα από τα τηλεοπτικά διακαιώματα του πρωταθλήματος; Δεν σας προβληματίζει ότι ένας εκ των αντιπροέδρων της ΚΟΠ και υπεύθυνος Εθνικών ομάδων κάνει δημόσιες τοποθετήσεις που αγγίζουν τα όρια της χυδαιότητας για αντίπαλες ποδοσφαιρικές ομάδες από αυτή της αρεσκείας του; Σας βρίσκει σύμφωνους το γεγονός ότι σε έκτακτη συνεδρία της το ΔΣ της ΚΟΠ ετσιθελικά αποφασίζει να εντός 8 ημερών να εκλεγεί πρόεδρος πενταετίας με Έκτακτη Καταστατική Συνέλευση;

Μπορούμε να γράφουμε για ώρες. Σας βλέπουμε, σας ξέρουμε… και δεν ελπίζουμε τίποτα από εσάς. Και με την δική σας ανοχή λοιπόν ειμαστε αναγκασμένοι να ζούμε το ποδόσφαιρο σε αυτή την κατάσταση.

Κάτι τελευταίο για τα πιστόλια. Πριν αρκετές δεκαετίες σε παιχνίδια Ολυμπιακού Λευκωσίας – ΟΜΟΝΟΙΑ κάποιοι πολιτικοί παράγοντες της εποχής, ένας εξ αυτών είχε και το πραξικοπηματικό επίθετο “Χουντίνι”, κυκλοφορούσαν στο παλιό ΓΣΠ με πιστόλια για εκφοβισμό. Όμως και οι τότε συναδέλφοι σας… μούγκα.

Autoremarketing

Bet on Alfa