ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕπιβάλλεται να ανεβάσει ταχύτητα

Επιβάλλεται να ανεβάσει ταχύτητα

Μια βδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας, οι εκκρεμότητες στο ρόστερ της Ομόνοιας είναι πολλές. Γι’ αυτό και ο Άνχελ Γκόμεθ καλείται να ανεβάσει ταχύτητα, να τρέξει πολύ περισσότερο για να κλείσει «τρύπες» στο ρόστερ.

Bet on Alfa

Βάσει του ρόστερ σήμερα, οι πράσινοι θα πρέπει να προχωρήσουν τουλάχιστον σε οκτώ μετεγγραφές. Δεξιό μπακ, κεντρικό αμυντικό, δυο αριστερούς μπακ, δυο επιτελικούς μέσους, εξτρέμ και επιθετικό.
Η προσεχής εβδομάδα επιβάλλεται να φέρει ανακοινώσεις, ώστε το ρόστερ να συμπληρωθεί τουλάχιστον στο 80%. Κάποιες περιπτώσεις είναι προχωρημένες και θέμα χρόνου να προκύψει οριστική συμφωνία και ανακοίνωση.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έθεσε ψηλά τον πήχη, τουλάχιστον για τον δεξιό μπακ (Μόττα), στόπερ και επιτελικό μέσο. Καταβάλλεται προσπάθεια να πουν το πολυπόθητο «ναι». Ο Γκόμεθ θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα στηρίζεται στο σύνολο αλλά να αποτελείται και από ποδοσφαιριστές «ονόματα», με εμπειρία και παραστάσεις από προηγμένα πρωταθλήματα.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται και ο Χουάν Κάρλος Ολίβα στην Κύπρο και μαζί με τον Γκόμεθ θα θελήσουν να κλείσουν κεφάλαια που αφορούν στον προγραμματισμό. Αναμονή, λοιπόν, εξελίξεων με τις ανακοινώσεις να είναι μαζεμένες τις προσεχείς μέρες.

Autoremarketing

Bet on Alfa