ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠρόβα… πρεμιέρας

Πρόβα… πρεμιέρας

Το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι, μια βδομάδα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δίνει το απόγευμα η Ομόνοια. Θα αναμετρηθεί με τον Ερμή στο ΓΣΖ (19:00), σ’ ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει την πρόβα για το πρώτο επίσημο ματς.

Bet on Alfa

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα έχει άλλη μιαν ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για το πρώτο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αλκή, που θα γίνει το Σάββατο 25 Αυγούστου στο ΓΣΠ (20:00).

Στην αποστολή για το σημερινό φιλικό βρίσκεται και ο Ντάρμπισαϊρ, απομένει να δούμε εάν θα πάρει λεπτά συμμετοχής και θα υπολογίζεται για την πρεμιέρα. Το πρόβλημα του Άγγλου επιθετικού δεν ήταν τόσο σοβαρό όσο αρχικά εκτιμήθηκε και σε συνδυασμό με το πείσμα του, σήμερα είναι στην αποστολή.

Είναι κάποιες θέσεις που αποτελούν ερωτηματικό και λογικά θα απαντηθούν στο σημερινό παιχνίδια ποιοι θα τις καλύψουν. Εάν ο Κούσουλος θα διατηρηθεί και πάλι ως δεξιός μπακ ή θα μετακινηθεί στο κέντρο της άμυνας και δεξιά θα πάρει θέση ο Τζαϊλσον.

Στην μεσαία γραμμή, μετά την προσθήκη του Γκόμεθ, που είναι απόλυτα έτοιμος, «παίζεται» η θέση με τον Σοάρες αφού οι Ενρίκες και Μόντες θεωρούνται σίγουροι. Ο Ζίβετς έχει προβάδισμα έναντι του Αντόνια, ενώ θα ξεκαθαρίσει και η θέση στην κορυφή της επίθεσης. Λογικά σήμερα ο Ραμίρες θα βρίσκεται στους βασικούς και μένει να δούμε εάν θα πάρει χρόνο ο Ντάρμπισαϊρ, που αν το κάνει, ίσως να είναι αυτός που θα ηγηθεί της επίθεσης στο ματς της πρεμιέρας.

Εκτός απροόπτου θα απαντηθούν κάποια ερωτηματικά σήμερα, ενώ ο Ολίβα έχει την ευκαιρία να δει εκ νέου κάποια πράγματα και αν η ομάδα του θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενα φιλικά. Τομείς που υστέρησε ήταν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στην δημιουργικότητα.

Autoremarketing

Bet on Alfa