ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ"Εύθραυστη" αγωνιστικά, στην πρώτη αναποδιά... (match analysis)

“Εύθραυστη” αγωνιστικά, στην πρώτη αναποδιά… (match analysis)

Το τελείο παιχνίδι δεν κράτησε τελικά χθες, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να καταρρέει μέσα σε 3 λεπτά και να δέχεται άλλη μία ήττα σε “αιώνιο” ντέρμπι. Ο Αναστασίου δήλωσε πως είναι άδικο για τα παιδιά αυτό που έγινε και θα συμφωνήσουμε πλήρως.

Bet on Alfa

Η ομάδα μπήκε πολύ διαβασμένη στον αγώνα και με το πάθος εκείνο που αρμόζει σε έτσι παιχνίδια. Είδαμε επίσης για πρώτη φορά φέτος και αγωνιστικό θράσος. Είδαμε τους παίκτες να υψώνουν ανάστημα απέναντι σε όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Και αυτό το θράσος απέδωσε. Ο Γιόρτνι Γκόμες έκλεψε την μπάλα από τον Μοραίς και κρέμμασε από τα 35 μέτρα τον Βάτερμαν βάζοντας φωτιά στο ΓΣΠ. Εξαιρετική ήταν και διαχείριση του παιχνιδιού μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Ο αντίπαλος κρατήθηκε όσο καλύτερα γινόταν εκτός περιοχής. Στα θετικά συγκαταλέγουμε και το γεγονός ότι οι παίκτες μας εκμεταλλεύονταν και το παραμικρό λάθος του αντιπάλου και ξεδίπλωναν επιθέσεις. Είχαμε τις ευκαιρίες και για 2ο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Απο το πρώτο μέρος δυσκολευόμαστε βρούμε κάποιο παίκτη που δεν είχε καλή απόδοση.

Κάπου εκεί στην τελευταία φάση του 1ου μέρους ξεκίνησαν οι αρνητικές εξελίξεις. Με το τελευταίο σφύριγμα όλοι έτρεξαν πάνω από το Λοέ που κειτόταν στο έδαφος τραυματίας μετά από σκληρό κτύπημα που δέκτηκε από το Ντε Βινσέντι. Δυστυχώς η αναγκαστική αλλαγή ήταν γεγονός. Στο καπάκι και οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Γκόμες, έφεραν την ομάδα να αρχίζει το δεύτερο μέρος με 2 αναγκαστικές, με τον Κατελάρη να μην αναπλήρώνει επάξια το κενό Λοέ και τον Ζίβετς να μην μπορεί να αναλάβει το ρόλο του δεκαριού που του ανατέθηκε. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν αυτές οι δύο αλλαγές έπαιξαν σημαντικό ρόλο και στον τομέα ψυχολογία, τουλάχιστον όμως αγωνιστικά το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την έναρξη του Β΄Μέρους θύμιζε τις φετινές παθογένειες. Ταμπούρωμα και γήπεδο στον αντίπαλο να επιτίθεται. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε ξανά στο παιχνίδι και δοκίμασε να κάνει κάτι μετά το 70′ και με το σκορ στο 1-2 πλέον. Η άδικη κόκκινη όμως του Παναγή σε ανύπαρκτο φάουλ στον Τάμααρι σκότωσε και την τελευταία ελπίδα για ισοπαλία έστω.

Είναι κάτι περισσότερο από εξόφθαλμο πλέον πως η μέτρια ποιότητα του ρόστερ καθώς και η απουσία παικτών σε θέσεις κλειδιά της ενδεκάδας καθιστά την ΟΜΟΝΟΙΑ “εύθραυστη” αγωνιστικά που καταρρέει με την πρώτη στραβή όταν είναι δύσκολα τα παιχνίδια. Δεν αρκεί μόνο το διάβασμα των αντιπάλων. Ο Αναστασίου πιστεύουμε ότι μπορεί να αναγεννήσει τη φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ αν γίνουν αλάνθαστες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Autoremarketing

Bet on Alfa