ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕνοχλητική η απάθεια και η επιπολαιότητα...

Ενοχλητική η απάθεια και η επιπολαιότητα…


Είναι και οι δύο βαθμοί που χάθηκαν μεγάλο πλήγμα αλλά είναι και κάτι πιο βαθύ…

Bet on Alfa

Μπορεί όλοι να κάνουμε αναλύσεις για το τι πήγε λάθος για το στήσιμο, τις επιλογές, τις αλλαγές ΌΜΩΣ μας ενοχλεί εξίσου και η παρουσία των παικτών. Να βλέπεις ένδεκα λιοντάρια του Ολυμπιακού να τα δίνουν όλα στο γήπεδο για να έχουν κέρδος και απέναντι να βλέπεις ένδεκα απαθή σώματα να κινούνται στο γήπεδο μπροστά σε 7000 κόσμο.

Αυτό δεν μπορεί να είναι ανεχτό. Αλλιώς ξεκίνησε η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ και αλλού μας πέρνει. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ  να λείπει το τσαγανό και η θέληση για μάχη εντός γηπέδου.

Να γίνονται 20-30 λάθος εύκολες πάσες με τη μεγαλύτερη ευκολία και αντί αυτό να πεισμώνει τους παίκτες για ανέβασμα απόδοσης, να έρχεται η κατάρρευση σαν ντόμινο. Ο ένας να παρασύρεται από τον άλλο σε ένα λίθαργο αγωνιστικό.

Δεν μπορεί να γίνει ανεχτό αυτό από τον Πράσινο Λαο! Να έχεις την ποιότητα, να σου προσφέρονται απλόχερα όλες οι συνθήκες και η παχουλή αμοιβή και η απάντηση να είναι αγωνιστική απάθεια. Δεν έπειθαν σήμερα οι παίκτες ότι ήθελαν να πάρουν το τρίποντο με το έτσι και το θέλω. Φέτος δεν μπορούμε να ρίξουμε την ευθύνη στην ποιότητα του ρόστερ. Όταν βγάζεις τρία πολύ δύσκολα ντέρμπι χωρίς ήττα δεν γίνεται να σου λείπει η ποιότητα. Εκείνο που λείπει είναι ο ενθουσιασμός και η θέληση και αυτό βαραίνει σε μεγάλο βαθμό αποκλειστικά τους παίκτες.

Όταν είσαι παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και υποδέχεσαι τη μπάλα, είσαι υποχρεωμένος να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή. Και αν χάσεις κατοχή να γονατίσεις μέχρι την επανάκτησή της. Αυτό που είδαμε σήμερα ήταν μία συνολική τραγωδία. Να φύγει από τα πόδια μας η μπάλα όπως όπως. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ! Αυτό βάλτε το καλά στο μυαλό σας όλοι οι παίκτες!

Ενοχλητική επίσης επιπολαιότητα. Φθάνεις έξω από την περιοχή με δύο ή τρεις επιλογές εμφανέστατες και εσύ να επιλέγεις να την σουτάρεις στο γάμο του καραγκιόζη. Είτε να προσπαθείς να ξεδιπλωθείς ορθόδοξα και να επιλέγεις μία λόμπα 40 μέτρων με την ελπίδα να γίνει κάποια γκέλα αμυντική του αντιπάλου. Αυτά είναι ντροπής πράγματα που δεν συνάδουν με το βάρος της φανέλας με το Τριφύλλι.

4-3-3, 3-5-2, 4-2-3-1, 4-4-2… Σε κάθε περίπτωση ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ πάθος και αυτό δεν είναι υπό διαπραγμάτευση!

Autoremarketing

Bet on Alfa