ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Πάβλοβιτς και η προτεραιότητα

Ο Πάβλοβιτς και η προτεραιότητα

Μια από τις πολλές περιπτώσεις επιθετικών που προτάθηκαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι και αυτή του Άντριγια Πάβλοβιτς. Ο Σέρβος, που πέρσι αγωνίστηκε στον Αποέλ, κρίνεται ως μια καλή επιλογή κι ας μην έκανε καλή σεζόν πέρσι. Τον γνωρίζει πολύ καλά ο Μπεργκ και έχει θετική άποψη. Μάλιστα, ο Νορβηγός προπονητής απόρησε για την περσινή παρουσία του στον Αποέλ, γνωρίζοντας πως πρόκειται για καλό ποδοσφαιριστή. Αφού αξιολογήθηκε ο Πάβλοβιτς, μπήκε στο συρτάρι μαζί με άλλους ποδοσφαιριστές.

Bet on Alfa

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ, προτεραιότητα αποτελεί άλλος ποδοσφαιριστής και η Ομάδα Προγραμματισμού κάνει υπομονή προσδοκώντας να τον εντάξει στο ρόστερ της ομάδας. Παράλληλα, αξιολογούνται συνεχώς νέες προτάσεις επιθετικών ποδοσφαιριστών και αναλόγως θα γίνει κίνηση για σύναψη συνεργασίας. Πότε θα γίνει αυτό, μόνο οι Λάρκου, Ταραπουλούζης και Μπεργκ γνωρίζουν. Δεν βιάζονται αφού στην ομάδα υπάρχει η επιλογή του Ντάρμπισαϊρ.

Όσο για τον Πάβλοβιτς, πληροί ως ένα μεγάλο βαθμό τα κριτήρια που τέθηκαν για τον επιθετικό, ωστόσο στην ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνουν ποδοσφαιριστή πιο ευέλικτο, που να μπορεί να παίξει στο ένας εναντίον ενός, να βγει και εκτός περιοχής, να είναι γρήγορος και κυρίως να έχει το εύκολο γκολ. Σαφώς και δεν είναι ότι πιο εύκολο να βρεις ποδοσφαιριστή που να τα πληροί όλα και να έλθει στην Κύπρο. Όμως, το παλεύουν με υπομονή και την κατάλληλη στιγμή θα «χτυπήσουν».

Autoremarketing

Bet on Alfa