ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔουλειά, υπομονή και κυρίως στήριξη

Δουλειά, υπομονή και κυρίως στήριξη

Τρία παιχνίδια πρωταθλήματος και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει απολογισμό μια νίκη, μιαν ισοπαλία και μια ήττα. Πέτυχε τέσσερα γκολ και δέχθηκε τέσσερα. Αποτελέσματα και αριθμοί που φανερώνουν ότι, υπάρχει θέμα. Και το χειρότερο είναι ότι, δεν έχει παίξει καλή μπάλα. Ακόμη ψάχνεται… Οι προσδοκίες είναι πολύ μεγαλύτερες αφού η ποιότητα αυτής της ομάδας είναι μεγάλη.

Bet on Alfa

Σίγουρα, στο φετινό πρωτάθλημα με παρουσία 12 ομάδων αλλά και την ενίσχυση που έγινε από κάποιες, δεν υπάρχει εύκολο ματς. Όμως, αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για την περσινή πρωταθλήτρια, την παρούσα σε ευρωπαϊκό όμιλο και με ποιοτικό ρόστερ. Ξεκάθαρα χρειάζεται βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς.

Εκεί που υστερεί έως τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ και είναι εμφανές, είναι στη δημιουργία. Δεν φτιάχνει πολλές και ξεκάθαρες φάσεις, που θα δώσουν την ευκαιρία στους επιθετικούς να τις κάνουν γκολ. Δεν είναι θέμα έλλειψης παικτών αλλά δουλειάς στον τρόπο που θα εκδηλώσει επιθετικές προσπάθειες. Χρειάζεται μεγαλύτερη φαντασία στο παιχνίδι της και οι ποδοσφαιριστές να βγάλουν περισσότερους αυτοματισμούς.

Ο κόσμος εμπιστεύεται και τον προπονητή και το ρόστερ και αναμένει ότι, είναι θέμα χρόνου να πάρει η ομάδα τις στροφές της, όπως είπε και ο Νικόλας Γεωργίου στις χθεσινές του δηλώσεις στη Cytavision. Αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες και μπορεί να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Χρειάζεται δουλειά, υπομονή και πάνω απ’ όλα στήριξη.

Autoremarketing

Bet on Alfa