ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚαθιερώνεται και βρίσκει ρυθμό ο Γιούστε

Καθιερώνεται και βρίσκει ρυθμό ο Γιούστε

Από το καλοκαίρι, που έγινε γνωστό ότι ο Λούφτνερ δεν θα συνεχίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και με την απόκτηση του Γιούστε, γίνεται σύγκριση. Θα λέγαμε αναπόφευκτα από την στιγμή που ο Τσέχος στόπερ ήταν από τους κορυφαίους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε μια σεζόν που στέφθηκε με επιτυχία, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Γινόταν λόγος για τη διαφορά ηλικίας, τις ικανότητες και η σύγκριση έδινε και έπαιρνε ιδιαίτερα όσο ο Ισπανός στόπερ δεν αγωνιζόταν. Αυτό που διακρίνεται σήμερα είναι πως, ο Γιούστε με το που καθιερώθηκε άρχισε να βρίσκει ρυθμό. Είναι σταθερός και εκ των κορυφαίων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ξεκάθαρα ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει τον χρόνο του για να εγκλιματιστεί αλλά και συμμετοχές για να πατήσει καλύτερα, να βρει ρυθμό και να φθάσει στα στάνταρ της απόδοσής του.

Ο Ισπανός στόπερ είναι έμπειρος, πέρα από ικανός. Γι’ αυτό, κερδίζοντας θέση στο αρχικό σχήμα, νιώθει  και ο ίδιος καλύτερα, βρίσκει αυτοπεποίθηση και δείχνει πως είναι σε θέση να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να βρεθεί για τα καλά στον ίσιο δρόμο και να διεκδικήσει τους στόχους της. Ο προπονητής και όλοι στην ομάδα τον πιστεύουν, του το δείχνουν.

Πλέον, ο Γιούστε αποτελεί τον ένα εκ των δύο βασικών επιλογών για το κέντρο της άμυνας. Παίζοντας συνεχόμενα παιχνίδια και έχοντας δίπλα του σταθερά τον ίδιο ποδοσφαιριστή, που φαίνεται πως αυτό θα είναι ο Λανγκ, θα βρουν καλύτερη χημεία προς όφελος των ίδιων αλλά και του συνόλου. 

Autoremarketing

Bet on Alfa