ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΞεκινάει το ξεσκαρτάρισμα ο Τσάβι, στο «σφυρί» και ο...

Ξεκινάει το ξεσκαρτάρισμα ο Τσάβι, στο «σφυρί» και ο Τερ Στέγκεν με τον Ντε Γιονγκ

Η Μπαρτσελόνα προχωράει σε ολικό «λίφτινγκ» του ρόστερ, μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, με τους Μαρκ Τερ Στέγκεν και Φράνκι Ντε Γιονγκ να βλέπουν την πόρτα της εξόδου.

Bet on Alfa

Οι Μαρκ Τερ Στέγκεν και Φράνκι Ντε Γιονγκ ήταν δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρέθηκαν στο στόχαστρο των οπαδών της Μπαρτσελόνα, για την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο Μόναχο, απέναντι στη Μπάγερν.

Ιδιαίτερα ο Γερμανός πορτιέρε συγκέντρωσε τα περισσότερα αρνητικά σχόλια για τις κάκιστες τοποθετήσεις του, υπερασπιζόμενος την εστία της ομάδας και ειδικά για το γκολ που δέχθηκε από τον Σανέ. Από την άλλη, ο Ολλανδός μέσος δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «AS», οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με την απόδοση των δύο ποδοσφαιριστών και είναι αποφασισμένοι να τους θέσει προς πώληση, θεωρώντας πως ο κύκλος τους στην ομάδα έχει ολοκληρωθεί.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι ο ισπανικός σύλλογος αντιμετωπίζει πολλά και οικονομικά προβλήματαοι ιθύνοντες των Καταλανών θεωρούν πως με ενδεχόμενες πωλήσεις των Τερ Στέγκεν και Ντε Γιονγκ θα γεμίσουν και πάλι τα ταμεία τους. Ο Γερμανός πορτιέρε κοστολογείται στα 55 εκατομμύρια ευρώ και ο Ολλανδός μέσος στα 90 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa