ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚολακεύει μεν, δεν παρασύρει δε

Κολακεύει μεν, δεν παρασύρει δε

Η τοποθέτηση του Καταλά ότι, η ΑΕΚ παίζει απέναντι στην καλύτερη ομάδα, αναφερόμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ για το αυριανό παιχνίδι, κολακεύει όλους στο σύλλογο. Και ιδιαίτερα τον Μπεργκ και τους ποδοσφαιριστές του. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν παρασύρει. Άλλωστε, στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν πως θα έχουν μια δύσκολη αποστολή αύριο και θα πρέπει να αποδώσουν το μέγιστο για να φθάσουν στη νίκη.

Bet on Alfa

Σαφώς και η αναγνώριση από τον αντίπαλο προπονητή είναι κάτι που εξιτάρει και θα πρέπει να οδηγήσει τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην καλύτερη δυνατή εμφάνιση, για να επιβεβαιώσουν την αναφορά του. Γι’ αυτό και στο «Ηλίας Πούλλος» είναι όλοι συγκεντρωμένοι στο αυριανό ματς, με στόχο η ΟΜΟΝΟΙΑ να πανηγυρίσει την τέταρτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα. Μια νίκη που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στις ομάδες που προπορεύονται. Σίγουρα θα μειώσει τη διαφορά από την αυριανή αντίπαλό της, έχοντας και δύο ματς λιγότερα.

Με τη δύναμη της έδρας και σύμμαχο τον κόσμο της, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει τη μάχη για να βγει κερδισμένη. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση. Ο Μπεργκ δεν υπολογίζει τους Φαμπιάνο, Γιούστε και Κούσουλο. Ακόμη κι έτσι, υπάρχουν οι επιλογές για να παρουσιάσει ένα ικανό σύνολο, για να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην επιτυχία.

Σε σχέση με τον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα αναμένονται αρκετές αλλαγές. Θα επανέλθουν στην ενδεκάδα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν απέναντι στην ΑΕΛ, εκτός κι αν ο Νορβηγός τεχνικός θελήσει να αλλάξει κάτι, που ίσως να σχετίζεται με το παιχνίδι του αντιπάλου.

Autoremarketing

Bet on Alfa