ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο κάθε παιχνίδι έχει τη σημασία του

Το κάθε παιχνίδι έχει τη σημασία του

Από ένα άκρως σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, καπάκι σε ένα άλλο με τον ίδιο αντίπαλο στο ίδιο γήπεδο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται αύριο αν πάει και πάλι στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ, αυτή τη φορά για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ναι, βαθμολογικά είναι αδιάφορο το παιχνίδι, παρόλο που κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι θα πρέπει από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ να διασφαλιστεί η πρώτη θέση του Β’ ομίλου.

Bet on Alfa

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον Λένον, κάθε παιχνίδι έχει τη δική του σημασία κα έτσι το αντιμετωπίζουν. Γι’ αυτό και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει στο Τσίρειο με την πρέπουσα σοβαρότητα για να διεκδικήσει τη νίκη. Άλλωστε αυτό προστάζει το όνομα και η ιστορία της. Ο Λένον θα θέλει να δει πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας αφού τώρα ήλθε και έχει ως στόχο να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Θέλει να δει εν ώρα αγώνα τα όσα δουλεύει στις προπονήσεις.

Αναμένονται και πάλι αλλαγές, θέλοντας να δώσει ανάσα σε αρκετούς που αγωνίστηκαν στο ματς κυπέλλου και παράλληλα τη δυνατότητα στους υπόλοιπους να του δείξουν πράγματα. Άλλωστε η παρουσία κάποιων στο ρόστερ της νέας περιόδου να κριθεί ως ένα βαθμό από τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο νέος τεχνικός θα αξιολογήσει το ρόστερ και θα λάβει αποφάσεις ιδιαίτερα για όσους τελειώνει το συμβόλαιό τους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, λοιπόν, θα πάει στο Τσίρειο για τη νίκη. Να κάνει το παιχνίδι της, αυτό που επιθυμεί ο Λένον και πήραμε ένα δείγμα στο ματς της Τετάρτης. Επιθυμεί όσο κυλούν οι αγώνες το δείγμα να καλύτερο, η ομάδα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και να ανταποκρίνεται στα «θέλω» του. 

Autoremarketing

Bet on Alfa