ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο περσινό άγγιγμα του Λένον και το πρώτο «χτίσιμο»

Το περσινό άγγιγμα του Λένον και το πρώτο «χτίσιμο»

Το περσινό μικρό δείγμα του Νιλ Λένον ήταν θετικότατο. Ήλθε αφού είχε και περάσει το μισό της σεζόν, βρήκε την ομάδα και απλώς προσπάθησε να αλλάξει κάποια πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού. Η απάντηση στο το τι μπόρεσε να κάνει ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Φέτος όμως, ο Βορειοιρλανδός προπονητής ξεκινά αυτός να χτίζει την ομάδα, έχοντας μια καλή βάση παικτών από τα προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα με τη δουλειά που θα κάνει στην προετοιμασία, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, με τις προσθήκες που έγιναν και θα γίνουν θα επιδιώξει να βάλει τα στοιχεία που θέλει για να παίξει η ΟΜΟΝΟΙΑ καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσει όλους τους εγχώριους τίτλους και να διακριθεί στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τι είδαμε πέρσι, η ΟΜΟΝΟΙΑ στη νέα σεζόν θα παίξει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Με δυνατά άκρα, καλή και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας. Γενικώς το ποδόσφαιρο που θέλει ο Λένον να παίζει η ομάδα του, είναι αυτό που ταιριάζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και αρέσει στον κόσμο της.

Η προετοιμασία άρχισε και σταδιακά θα συμπληρωθεί και το ρόστερ με τουλάχιστον άλλες τέσσερις μετεγγραφές. Την τελική μορφή του θα την πάρει πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς ίσως και τέλος Αυγούστου που ολοκληρώνεται η μετεγγραφική περίοδος. Το σημαντικό είναι, η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί έτοιμη στην ώρα της, να πάρει αποτελέσματα και να έχει μια πετυχημένη σεζόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa