ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο «ψήνεται κάτι πολύ καλό» λέγεται Λαμκέλ Ζε!

Το «ψήνεται κάτι πολύ καλό» λέγεται Λαμκέλ Ζε!

Σε ρεπορτάζ μας μέσα της περασμένης εβδομάδας, είχαμε τίτλο: «Ψήνεται κάτι πολύ καλό». Ε, μερικές ημέρες μετά επιβεβαιώθηκε με την ανακοίνωση απόκτησης του Λαμκέλ Ζε. Και όντως, είναι κάτι πολύ καλό ο Καμερουνέζος επιθετικός. Το βιογραφικό και οι επιδόσεις του 25χρονου ποδοσφαιριστή αποτελούν την επιβεβαίωση. Πλέον, τον αναμένουμε την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, να παρασύρει τους αντιπάλους και να ξεσηκώνει την εξέδρα.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με υπομονή και επιμονή έκανε δικό της τον Λαμκέλ Ζε. Πλήρωσε και τον πήρε, προσφέροντάς του τριετές συμβόλαιο. Γεγονός που φανερώνει ότι, στο σύλλογο επενδύουν στο πρόσωπο του Καμερουνέζου άσου. Να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της και που ξέρετε, ίσως μια δελεαστική πρόταση να αποφέρει και σημαντικά οικονομικά οφέλη. Ο Ζε, λοιπόν, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «επενδυτική κίνηση».

Εντός της ημέρας αναμένεται υλικό από τις εξετάσεις και τις υπογραφές του νέου «αστεριού» της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ακολούθως να θέσει εαυτόν στην τεχνική ηγεσία. Το επιπλέον θετικό στην περίπτωση του Ζε είναι ότι, ήρθε έτοιμος και ο Λένον μπορεί να τον υπολογίζει στα πρώτα επίσημα ματς. Μάλιστα, στο προσεχές φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών στο ΓΣΠ, την Παρασκευή, είναι πιθανό να δούμε τον Καμερουνέζο να κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο.

Πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ εισέρχεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το ματς του Σούπερ Καπ στις 12 Αυγούστου και ακολούθως το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στις 18 του μήνα. Αύριο το μεσημέρι θα μάθει αντίπαλο στα πλέι οφ το Γιουρόπα Λιγκ.

Autoremarketing

Bet on Alfa