ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣυνήθεια που γίνεται λατρεία!

Συνήθεια που γίνεται λατρεία!

Συνήθεια που γίνεται λατρεία. Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η Τρίτη διαδοχική παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η αρχή έγινε προ τριετίας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, πέρσι σ’ αυτούς του Κόνφερενς Λιγκ και φέτος ξανά στους ομίλους του Γιουρόπα.

Bet on Alfa

Γι’ αυτό και ο στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα είναι η επιστροφή στην κορυφή, η κατάκτηση του τίτλου, που θα της δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει και παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι το ιδανικό σενάριο το επόμενο καλοκαίρι. Γιατί όχι; Με σωστή δουλειά, επαγγελματισμό, λίγη τύχη στις κληρώσεις, όλα γίνονται…

Σήμερα, λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάζεται ξανά στα σαλόνια της Ευρώπης. Υποδέχεται τη Σέριφ Τίρασπολ, στο πρώτο ματς του 5ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Ο στόχος; Μα φυσικά η νίκη! Η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον κόσμο στήριγμά της, θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη νίκη στον όμιλο και δεύτερη σε φάση ομίλων μετά απ’ αυτή επί του ΠΑΟΚ και πάλι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Σέριφ δεν αποτελεί φόβητρο. Μια καλή ΟΜΟΝΟΙΑ, φθάνοντας στο τέλειο παιχνίδι, μπορεί να πετύχει τον στόχο της. Ο Λένον διάβασε τον αντίπαλο, γνωρίζει τι πρέπει να κάνε η ομάδα του, δούλεψε στις προπονήσεις και αναμένει να του βγει το πλάνο, όπως έγινε στα δύο ματς απέναντι στη Γάνδη. Η ώρα πλησιάζει… ΠΑΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ!

Autoremarketing

Bet on Alfa