ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα φτιάξει την εικόνα της

Να φτιάξει την εικόνα της

Οι απογοητευτικές εμφανίσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με Σέριφ και Απόλλωνα, όπως ήταν λογικό έφεραν προβληματισμό, απογοήτευση και μουρμούρα. Άλλωστε, οι προσδοκίες του κόσμου της ομάδας είναι πολύ μεγαλύτερες και απολύτως φυσιολογικά διερωτάται πως είναι δυνατόν η ΟΜΟΝΟΙΑ να μην μπορεί να κάνει τα απλά στον αγωνιστικό χώρο.

Bet on Alfa

Την ίδια ώρα όμως, δεν υπάρχει χρόνος για κλάμα αφού οι αγώνες είναι συνεχόμενοι, αλλά για δουλειά ώστε να βελτιωθούν αδυναμίες που παρουσιάστηκαν στα παιχνίδια που προηγήθηκαν. Ήδη η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζει βαλίτσες για την Ισπανία, που το βράδυ της Πέμπτης θα αναμετρηθεί με τη Σοσιεδάδ. Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία στην Κύπρο και αύριο το πρωί αναχωρεί η αποστολή.

Μια νέα δύσκολη αποστολή περιμένει την ομάδα του Λένον, όμως αυτό που έχει να κάνει είναι να φτιάξει την εικόνα της. Να παρουσιαστεί βάσει δυνατοτήτων, να είναι ανταγωνιστική και απ’ εκεί και πέρα ότι μπορεί να διεκδικήσει από το παιχνίδι να το διεκδικήσει. Παράλληλα, να βγάλει θέληση, οι παίκτες να είναι ψυχωμένοι και παθιασμένοι για το θετικό αποτέλεσμα. Στοιχεία που έλειψαν κυρίως στα τελευταία δύο παιχνίδια.

Όσο για τις επιλογές, αυτές υπάρχουν και απομένει να αξιοποιηθούν σωστά από τον προπονητή. Ο Κακουλλής το παλεύει για να επιστρέψει, ενώ η αγωνία κορυφώνεται για τον Κούσουλο. Σήμερα αναμένονται τα νέα για τον τραυματισμό του και όλοι στην ομάδα εύχονται να είναι κάτι επιπόλαιο. Οι Μάταβζ και Χούπερ δεν είναι δηλωμένοι για τα παιχνίδια στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Autoremarketing

Bet on Alfa