ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤεστ δυνατοτήτων και αντοχών

Τεστ δυνατοτήτων και αντοχών

Το ντέρμπι με τον Αποέλ δεν είναι μακριά. Την επόμενη Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον «αιώνιο» αντίπαλο ως τυπικά φιλοξενούμενη. Αυτό δεν λέει κάτι, κι ας θα έχει περισσότερο κόσμο ο αντίπαλος. Ζητούμενο για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η νίκη. Άλλωστε, έχει αγωνιστεί κυρίως τα τελευταία χρόνια σε έδρες κι έδρες.

Bet on Alfa

Απέναντι στον Αποέλ, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μετρήσει τις δυνατότητές της, με τον Φερέρα να έχει δουλέψει περισσότερο, περνώντας τη φιλοσοφία του. Την ίδια ώρα, θα είναι και τεστ αντοχών για την ΟΜΟΝΟΙΑ, σε μια προσπάθεια να δείξει ότι είναι σταθερή στα θετικά αποτελέσματα, που θα την οδηγήσουν όλο και πιο ψηλά.

Ο Βέλγος προπονητής δουλεύει με όσους ποδοσφαιριστές έμειναν στο «Ηλίας Πούλλος», αφού απουσιάζουν οι διεθνείς Κωνσταντίνος Παναγή, Λοΐζος Λοΐζου, Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Ανδρόνικος Κακουλλής (Εθνική Ανδρών), Καρίμ Ανσαριφάρντ (Ιράν), Μορέτο Κασάμα (Γουινέα Μπισάου), Φράνσις Ουζόχο (Νιγηρία), Άνταμ Λανγκ (Ουγγαρία), Φώτης Κίτσος (Ελλάδα, Νέων), και οι νεαροί Κωνσταντίνος Βενιζέλου, Αλέξανδρος Καϊάφας, Νικόλας Κυριακίδης και Ανδρέας Σάββα.

Μπορεί να χαρακτηριστεί και ως δώρο – άδωρο η διακοπή για τον προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, από τη στιγμή που απουσιάζουν οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές. Όμως, όπως και να έχει, δουλεύει με τους παρόντες, θέλοντας να βελτιωθούν ατομικά, αλλά και να παρουσιαστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ καλύτερη στη συνέχεια. Ξεκάθαρα ο Φερέρα θέλει την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει πιο γρήγορα, με μεγαλύτερη ένταση. Να ξεδιπλώνεται άμεσα και με πολλούς τρόπους.

Autoremarketing

Bet on Alfa