ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Φερέρα ξέρει, πλέον, και την ΟΜΟΝΟΙΑ και τους...

Ο Φερέρα ξέρει, πλέον, και την ΟΜΟΝΟΙΑ και τους αντιπάλους

Μετά από ένα μήνα παρουσίας στο «Ηλίας Πούλλος» και αφού κάθισε στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΑΣ σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, Ανόρθωση (2-0), Άρη (1-1), Ολυμπιακό (4-0), ο Γιανίκ Φερέρα γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις. Ο Βέλγος τεχνικός ξέρει και την ΟΜΟΝΟΙΑ και τους αντιπάλους της, οπόταν είναι σε θέση να δουλέψει πολύ καλύτερα.

Bet on Alfa

Αυτή την περίοδο, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, ο Φερέρα δουλεύει με τους παίκτες του σε τομείς που έκρινε ότι χρήζουν βελτίωσης. Θέλει να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό τη διακοπή, για να περάσει καλύτερα και τη φιλοσοφία του, στον τρόπο με τον οποίο θέλει να αγωνίζεται και να προσεγγίζει τα παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ. Θέλει και απαιτεί η ομάδα του να έχει τη δική της ταυτότητα.

Σταδιακά, μέσα στην προσεχή εβδομάδα, όταν θα έχει πλέον όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, θα δουλέψει πιο εντατικά στο πλάνο που θα ετοιμάσει για το ντέρμπι με τον Αποέλ. Ξέρει τον αντίπαλο, τον έχει παρακολουθήσει και έχει άποψη για το παιχνίδι του, αλλά και πως θα τον αντιμετωπίσει. Αυτό που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για τον 42χρονο τεχνικό είναι η εικόνα που θα παρουσιάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ενόψει «αιώνιου» ντέρμπι, Μασιρού και Μάθιους ενδέχεται να είναι στην αποστολή. Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον Γιούστε, ενώ ο Φαμπιάνο συνεχίζει την αποθεραπεία του και η επάνοδός του εκτιμάται εντός Δεκεμβρίου. 

Autoremarketing

Bet on Alfa