ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΌλα κινούνται στους ρυθμούς του «αιώνιου»

Όλα κινούνται στους ρυθμούς του «αιώνιου»

Εβδομάδα «αιώνιου» ντέρμπι και όλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ κινούνται προς σ’ αυτή την κατεύθυνση. Άρχισε και η προπώληση των 2.200 εισιτηρίων, αφού η Ομόνοια είναι τυπικά φιλοξενούμενη, τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Την ίδια ώρα ο ρυθμός στις προπονήσεις θα ενταθεί, με τους διεθνείς να επιστρέφουν στη διάθεση του Φερέρα.

Bet on Alfa

Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν τη σημασία του προσεχούς αγώνα, τόσο για τον αντίπαλο που θα έχουν απέναντί τους όσο και για την αναγκαιότητα των βαθμών. Ακόμη κι αυτοί που φέτος ήλθαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, έμαθαν τι εστί «αιώνιο» ντέρμπι και παρουσιάζονται όλοι αποφασισμένοι να δώσουν χαρά στον κόσμο της ομάδας.

Ο Βέλγος τεχνικός δουλεύει εντατικά, θέλοντας η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί έτοιμη από κάθε άποψη απέναντι στον Αποέλ, να πάρει τη νίκη, δίνοντας συνέχεια στο αήττητο στην παρουσία του και να κοιτάξει μόνο ψηλά. Γνωρίζει το παιχνίδι του αντιπάλου, ότι είναι σε καλή κατάσταση, όμως αυτό που απασχολεί είναι η εικόνα που θα παρουσιάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Είναι νωρίς να γίνει πρόβλεψη για τις επιλογές στο αρχικό σχήμα, παρόλο που κάποιες θεωρούνται δεδομένες. Σημασία έχει αυτοί που θα αγωνιστούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, να δείξουν αποφασιστικότητα και ετοιμότητα για τη νίκη. Είναι αναγκαία σε μια προσπάθεια άλματος στον βαθμολογικό πίνακα.

Autoremarketing

Bet on Alfa