ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤι έκαναν με την Εθνική τους οι 14 ποδοσφαιριστές...

Τι έκαναν με την Εθνική τους οι 14 ποδοσφαιριστές μας

Δεκατέσσερις παίκτες μας είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική τους ομάδα τις τελευταίες μέρες.

Bet on Alfa

Εθνική Ανδρών Κύπρου
Παναγή, Λοϊζου και Κακουλλής ήταν βασικοί στην ήττα της Εθνικής με 0-2 από τη Βουλγαρία. Ο Χαραλάμπους ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα στη νίκη με 2-3 επί τους Ισραήλ, πετυχαίνοντας μάλιστα το πρώτο γκολ στο 2’ με υπέροχο τακουνάκι. Ο Παναγιώτου είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 88′. Και οι δύο ήταν φιλικές αναμετρήσεις.

Εθνική Ιράν
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έμεινε στον πάγκο στην ήττα με 6-2 από την Αγγλία για την 1η αγωνιστική του Β’ ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 που διεξάγεται στο Κατάρ.

Εθνική Ουγγαρίας
Ο Άνταμ Λανγκ ήταν στο βασικό σχήμα στην ισοπαλία 2-2 με το Λουξεμβούργο, ενώ στην νίκη με 2-1 επί της Ελλάδα μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 71’. Και οι δύο ήταν φιλικές αναμετρήσεις.

Εθνική Νιγηρίας
Ο Φράνσις Ουζόχος ήταν βασικός στην ήττα με 4-0 από την Πορτογαλία σε φιλικό παιχνίδι.

Εθνική Γουινέας Μπισάου
Ο Μορέτο Κασάμα αγωνίστηκε στα φιλικά με Γκαμπόν και Γκάμπια. Στο πρώτο η Εθνική του έχασε με 1-3, ενώ το αποτέλεσμα στο δεύτερο φιλικό ήταν 0-0.

Εθνική Νέων Κύπρου
Οι Κωνσταντίνος Βενιζέλου, Αλέξανδρος Καϊάφας, Νικόλας Κυριακίδης και Ανδρέας Σαββά αγωνίστηκαν στην ήττα με 4-1 από την Ουκρανία για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19. Μάλιστα το γκολ πέτυχε ο Ανδρέας Σάββα ισοφαρίζοντας προσωρινά στο 20’. Η Κύπρος μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές είναι στην 3η θέση με ένα βαθμό.

Εθνική Νέων Ελλάδας
Ο Φώτης Κίτσος συμμετείχε σε προπονήσεις την εβδομάδα που μας πέρασε.

Autoremarketing

Bet on Alfa