ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΨάχνει νίκη σε «αιώνιο» 21 μήνες μετά

Ψάχνει νίκη σε «αιώνιο» 21 μήνες μετά

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Το επιβεβαίωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον πιο περίτρανο τρόπο όταν τον Δεκέμβριο του 2020 έβαλε τέλος σε μια κατάρα 27 συνεχόμενων αγώνων χωρίς νίκη. απέναντι στον Αποέλ. Την ίδια ώρα τερμάτισε ένα τεράστιο αρνητικό σερί 22 χρόνων που την ήθελε να μην κερδίζει τον «αιώνιο» αντίπαλο σε αγώνα του α’ γύρου.

Bet on Alfa

Τώρα, μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στην περσινή σεζόν (έχασε με το ίδιο σκορ, 2-4), θα θελήσει να το τερματίσει άμεσα. Να επιστρέψει στις νίκες και να συνεχίσει την αγωνιστική και βαθμολογική άνοδό της. Η προηγούμενη φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν νικήτρια επί του Αποέλ ήταν αρχές Φεβρουαρίου 2021 (1-0). Στη β’ φάση τη σεζόν 2020-21 και 2021-22 οι «αιώνιοι» δεν συναντήθηκαν αφού την πρώτη σεζόν ο Αποέλ ήταν στο β’ γκρουπ και τη δεύτερη σεζόν η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μετά από 21 μήνες, λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ψάξει τη νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Την έχει μεγάλη ανάγκη και θα την κυνηγήσει με μανία. Μπορεί ο Αποέλ να προέρχεται από καλό σερί νικών, να είναι τυπικά γηπεδούχος, αλλά αυτό που θα μετρήσει είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να βρεθεί σε καλή μέρα, διαβασμένη και αποφασισμένη για την επιτυχία. Οι δυνατότητες υπάρχουν, απομένει να τις ξεδιπλώσει στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ.

Ο Φερέρα συνεχίζει με τους παίκτες του την προετοιμασία για το ματς της Κυριακής. Δεν υπολογίζει τους Φαμπιάνο και Ζαχαρίου, αλλά και τον Ανσαριφάρντ που βρίσκεται στο Κατάρ με την εθνική Ιράν. Ο Γιούστε εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή, αποτελεί ερωτηματικό εάν θα είναι σε θέση να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπασιρού. Ακόμη κι έτσι, υπάρχουν οι επιλογές για τον Βέλγο προπονητή ώστε να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο, αλλά να έχει και επιλογές στον πάγκο.

Autoremarketing

Bet on Alfa