ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ εξτρέμ που δεν ήρθε και η 3η Φεβρουαρίου

Ο εξτρέμ που δεν ήρθε και η 3η Φεβρουαρίου

Το πάλεψαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ όσο μπορούσαν να το σώσουν μετά την πώληση του Μπρούνο, που έφερε τεράστια αντίδραση στις τάξεις του κόσμου αφού ξεκάθαρα η αποχώρησή του αποδυναμώνει την ομάδα και κατάφεραν να φέρουν τον Μπεσεντίν. Ο Ουκρανός αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, αναμένουμε να δούμε πως θα καλυφθεί το κενό του Μπρούνο στο αριστερό άκρο.

Bet on Alfa

Όπως διέρρευσε χθες βράδυ, έγινε προσπάθεια για προσθήκη και εξτρέμ, αλλά ναυάγησε την τελευταία στιγμή. Μένει η περίπτωση άνεργου ποδοσφαιριστή, που μια ομάδα μπορεί να προχωρήσει σε μια τέτοια μετεγγραφή μέχρι και τις 3 Φεβρουαρίου, δηλαδή μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Ακολούθως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να βαδίσει με το υφιστάμενο ρόστερ, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να διεκδικήσει το καλύτερο στο πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο.

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βράζει, όχι κατ’ ανάγκην για την πώληση του Μπρούνο, αλλά για τους χειρισμούς γενικώς στο μεταγραφικό τοπίο. Αφού υπήρχε πρόθεση για παραχώρηση του Βραζιλιάνου σε περίπτωση που η διοίκηση θα ήταν ικανοποιημένη οικονομικά, όποια κι αν ήταν η χρονική στιγμή, γιατί δεν υπήρχε έτοιμη λύση για αντικατάσταση.

Επίσης, ενοχλεί το γεγονός ότι, η ομάδα παρουσιάσει αδυναμίες και έδειξε κενά, εντούτοις αποκτήθηκε ένας ποδοσφαιριστής από την αρχή της μετεγγραφικής περιόδου και ακόμη περιμένουμε να τον δούμε και ο δεύτερος την τελευταία στιγμή της μετεγγραφικής. Είναι καιρός κάποιος να βγει επισήμως να τοποθετηθεί, να δώσει πειστικές απαντήσεις και η διοίκηση να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της.

Autoremarketing

Bet on Alfa