ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΘες Ευρώπη, θες κύπελλο; Απόδειξέ το!

Θες Ευρώπη, θες κύπελλο; Απόδειξέ το!

Η σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθείας. Σε λίγες ημέρες αρχίζουν τα πλέι οφ, ενώ θα γίνουν και οι μονοί αγώνες για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δηλώνει παρούσα, παρόλο που ο στόχος της ήταν για πιο ψηλά, να διεκδικεί το πρωτάθλημα και όχι το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Bet on Alfa

Ακολουθούν, λοιπόν, δέκα «τελικοί» για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, στους οποίους η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να παρουσιάσει πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Να διεκδικήσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, που θα της επιτρέψουν να βρεθεί στην τριάδα και να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα, θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΖ στο κύπελλο και να προχωρήσει στον θεσμό, να βρεθεί στα ημιτελικά και αμέσως μετά στον τελικό. Εάν, λοιπόν, θέλει το κύπελλο, αλλά και το ευρωπαϊκό εισιτήριο, έχει την ευκαιρία μέσα από τα συγκεκριμένα παιχνίδια να το αποδείξει. Να δείξει ότι έχει σφυγμό και είναι ικανή.

Για την ώρα είναι σε στάση αναμονής για την τελική κατάταξη στην α’ φάση του πρωταθλήματος. Είναι στην τέταρτη θέση, όμως υπολείπεται το σημερινό ματς της Πάφου με τη Νέα Σαλαμίνα. Εάν η παφιακή ομάδα δεν χάσει, τότε τερματίζει αυτή τέταρτη και η ΟΜΟΝΟΙΑ υποχωρεί στην πέμπτη θέση. Αναλόγως, θα καθοριστεί και το πρόγραμμά της στα πλέι οφ. 

Autoremarketing

Bet on Alfa