ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΞεχωριστό ματς για πολλούς λόγους

Ξεχωριστό ματς για πολλούς λόγους

Το ντέρμπι της Κυριακής με τον Αποέλ δεν είναι ένα ματς όπως τα άλλα. Πάντα, όποια κι αν είναι τα δεδομένα, βαθμολογικά και μη, τα ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο έχει άλλη αίγλη. Επιβάλλεται η νίκη για ένα σωρό λόγους. Πόσο μάλλον στο προσεχές, στο οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ με νίκη κλειδώνει την έξοδό της στην Ευρώπη. Παράλληλα θα κάνει τη ζημιά τους στον αντίπαλο, ενώ είναι και το γόητρο, που σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ιδιαίτερο.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, λοιπόν, καλείται να βγάλει θέληση και πάθος, αλλά να παρουσιαστεί και βελτιωμένη αγωνιστικά σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ. Επιβάλλεται να επιστρέψει σε επίπεδα προηγούμενων εμφανίσεων, να είναι συνεπής στην άμυνα και αποτελεσματική στην επίθεση. Οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν γνωρίζουν τη σημασία του προσεχούς αγώνα και θα πρέπει να κάνουν τα πάντα για τη νίκη.

Η προετοιμασία συνεχίζεται, με τον Γιάννη Αναστασίου να κάνει διάφορες σκέψεις για τις επιλογές σε κάποιες θέσεις, κυρίως μεσοεπιθετικά. Στην άμυνα επιστρέφει ο «βράχος» Κουλιμπαλί. Υπάρχουν οι επιλογές, παρά τις απουσίες και πάλι, για να παρουσιάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ δυνατό σύνολο, ικανό και ανταγωνιστικό για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Autoremarketing

Bet on Alfa