ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΌταν ζητάμε σεβασμό για τον αγώνα μας το 2013,...

Όταν ζητάμε σεβασμό για τον αγώνα μας το 2013, πρέπει να δείχνουμε και σεβασμό!

Δεν περιμέναμε να συμφωνήσουν όλοι με την αναδημοσιεύση του πρωινού μας άρθρου για την οικονομική εισφορά των φίλων Μάριου και Μάκη Ότμαν στην προσπάθεια από μέρους των οπαδών της Ανόρθωσης για σωτηρία του Αντώνης Παπαδόπουλος..

Bet on Alfa

Δεν έχουμε την ψευδαίσθηση ότι όλοι μπορούν να σκεφτούν και να λειτουργήσουν με τον ίδιο τρόπο.

Πείτε μας όμως, πόσοι αλήθεια δεν ένιωσαν θυμό όταν πριν λίγους μήνες σε οπαδικό ποτκαστ του Αποελ έγινε υποτιμητική αναφορά στα τουβλούθκια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; Πολύ λίγοι, μπορεί και κανένας!

Η προσπάθεια που έκανε ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το 2013 αξίζει οπαδικού σεβασμού οποιά ομάδα και να υποστηρίζεις. Γιατί εδώ δεν μιλάμε για ένα χαμένο τίτλο, ή μια κακή χρόνια.Μιλάμε για την ύπαρξη μιας ομάδας.

Και τον ίδιο σεβασμό αξίζει σήμερα και ο κόσμος της Ανόρθωσης, όσες διαφορές κι αν έχουμε στην σκέψη, στην κουλτούρα, στα πιστεύω.

Και το γεγονός ότι δύο Ομονοιάτες θέλησαν με αυτό τον τρόπο να βοηθήσουν την προσπάθεια μιας αντίπαλης ομάδας, και να δημοσιοποίησουν το γεγονός, εμάς σαν Ομονοιάτες μόνο περήφανεια μπορεί να μας γεμίζει. Γιατί αυτές οι προσπάθειες από όπου κι αν προέρχονται, στις εποχές που ζούμε, δεν χωρούν χλευασμό. Κι όσοι τις χλευάζουν δημόσια με αναφορές όπως για παράδειγμα “τα τουβλούθκια”, δεν είναι απλά οπαδοί.

Autoremarketing

Bet on Alfa