ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜε το λαό της πέτυχε πολλά, το ίδιο και...

Με το λαό της πέτυχε πολλά, το ίδιο και τώρα

Μεγάλη δύναμη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ διαχρονικά αποτελεί ο κόσμος της. Σύμμαχος σε κάθε προσπάθειά της. Στα δύσκολα δεν την άφησε ποτέ μόνη. Το ίδιο συνεχίζει να κάνει σε κάθε προσπάθειά της, σε κάθε αγώνα της. Με το λαό της, η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε πολλά και μπορεί να πετύχει πολύ περισσότερα. Το ίδιο και τώρα, στον προσεχή κρίσιμο αγώνα με τον Αποέλ.

Bet on Alfa

Με νίκη, λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κλειδώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος και θα πάει με φόρα και ψυχολογία στον τελικό κυπέλλου. Παράλληλα, θα δοθεί η δυνατότητα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Πάφο εκτός έδρας, να παίξει χωρίς πίεση και ο Αναστασίου να διαχειριστεί το ρόστερ του. Γι’ αυτό και επιβάλλεται να κερδίσει το «αιώνιο» ντέρμπι, πέρα από το γόητρο και όχι μόνο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, λοιπόν, προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής με τα αγωνιστικά δεδομένα να είναι γνωστά. Τρεις ποδοσφαιριστές, Φαμπιάνο, Μπέζους και Λανγκ, δεν υπολογίζονται. Ο Αναστασίου δουλεύει με όσους είναι διαθέσιμοι, δίνοντας έμφαση στην τακτική και δουλεύοντας κυρίως στη δημιουργικότητα.

Με γεμάτο ΓΣΠ και εμφανίσεις επιπέδου προηγούμενων αγώνων, πλην του πρόσφατου με την ΑΕΚ, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε θέση να φέρει εις πέρας την αποστολή της. 

Autoremarketing

Bet on Alfa