ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈξι «τελικοί» που οδηγούν στον τίτλο

Έξι «τελικοί» που οδηγούν στον τίτλο

Το ρεπό τους απολαμβάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, την ώρα που απουσιάζουν αρκετοί διεθνείς. Από αύριο, όμως, η ομάδα θα εισέλθει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Στις προπονήσεις θα επανέλθουν και οι τρεις νεαροί που ήταν με την Ελπίδων, με τους απόντες διεθνείς να μειώνονται σε 10.

Bet on Alfa

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ απομένουν έξι «τελικοί». Έξι αγώνες που οδηγούν στον τίτλο. Κάθε ματς έχει το δικό του βαθμό δυσκολίας και στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα τα προσεγγίσουν αναλόγως αλλά με την ίδια πάντα σοβαρότητα. Βήμα – βήμα, με στόχο η υπόθεση τίτλος να τελειώσει μια ώρα νωρίτερα. Είναι στα δικά της πόδια, από αυτήν εξαρτάται και θα θελήσει να το επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε όλους τους αντιπάλους.

Για την ώρα, η προσοχή είναι επικεντρωμένη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, που θα γίνει στο Τσίρειο τη Δευτέρα 5 Απριλίου. Είναι ίσως το πιο δύσκολο από αυτά που θα ακολουθήσουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Στα προηγούμενα δύο ματς, η ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε στο ΓΣΠ με 2-1 και στο Τσίρειο εξήλθε ισόπαλη 0-0. Αυτή τη φορά θα επιδιώξει το διπλό, όπως έκανε και με την ΑΕΛ, που θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στο στόχο της. Ο Πράσινος Λαός δεν μπορεί να περιμένει…

Autoremarketing

Bet on Alfa