ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΛοΐζο... πόδια στη γη, δουλειά και εκτόξευση!

Λοΐζο… πόδια στη γη, δουλειά και εκτόξευση!

Η ψεσινή διάκριση του Λοίζου Λοίζου είναι άλλη μία τεράστια διάκριση για όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και για τον ίδιο. Ο 18χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας μας παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή στα βραβεία του ΠΑΣΠ.

Bet on Alfa

Ο μικρός ευχαρίστησε την ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και την οικογένεια του για αυτό το βραβείο. Αναπόφευκτο ήταν να πέσουν ακόμη περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του και άρχισαν και οι πρώτες συγκρίσεις με άλλες ποδοσφαιρικές φιγούρες του παρελθόντος.

Εμείς ως ΟΜΟΝΟΙΑ24 θέλουμε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα, ευχή και συμβουλή στο Λοίζο μας. Μικρέ το ταλέντο σου είναι τεράστιο και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Από εκεί και πέρα η επιτυχία από την πλήρη αποτυχία να ξέρεις ότι απέχουν πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους… Τα παραδείγματα αποτυχίας με τα ποδοσφαιρικά ταλέντα του παρελθόντος είναι αμέτρητα. Καμία κάμερα, κανένα κανάλι, δεν πρόκειται να σε αγαπήσει ποτέ… Οι πλείστοι θα εκμεταλλευτούν το όνομα σου για το δικό τους κέρδος, όποιο τίμημα και αν έχει για σένα το κάθε τι. Θα δεις πως τώρα θα εμφανίζονται όλο και περισσότεροι “φίλοι” γύρω σου.

Γι’ αυτό λεβέντη μου, τα πόδια σου να είναι στη γη. Ο κόσμος θα σε θυμάται μόνο για ότι κάνεις εντός γηπέδου. Η ζωή εκτός γηπέδου και το lifestyle κρατάει τόσο λίγο, σε ανεβάζει πρόσκαιρα και μετά σε ρίχνει με ελεύθερη πτώση! Μόνο με δουλειά και αυστηρό αθλητικό πρόγραμμα θα έρθει η ποδοσφαιρική εκτόξευση με ότι αυτή συνεπάγεται. Είσαι τυχερός μικρέ που η ανέλιξη σου συμβαδίζει με την μεγάλη ποδοσφαιρική αναγέννηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Να συνεχίσεις να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες των ίδιων ανθρώπων εντός ομάδας που πίστεψαν σε εσένα και σου έδωσαν την ευκαιρία, και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Μπράβο και πάλι μπράβο Λοΐζο για τη ψεσινή σου διάκριση! Ευχόμαστε να σε δούμε να εκπληρώνεις τα ποδοσφαιρικά σου όνειρα στο έπακρο και ο ΛΑΟΣ θα είναι πάντα δίπλα σου!

Autoremarketing

Bet on Alfa