ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜαθηματικά Μπεργκ: 11+11= 11

Μαθηματικά Μπεργκ: 11+11= 11

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας έφεραν να αμφισβητούμε τα πάντα και να επικρίνουμε τις τακτικές Μπεργκ, την απόδοση παικτών, αλλά και τον ίδιο τον προγραμματισμό. Ένα πράγμα όμως τονίζαμε συνέχεια και δεν χάσαμε την πίστη μας. Ότι το υφιστάμενο ρόστερ έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτό που έβγαζε στο γήπεδο. Ο πρώτος που φάνηκε να πιστεύει στο ρόστερ του και ακόμη το κάνει είναι ο Μπεργκ.

Bet on Alfa

Ως άνθρωπος που είναι ο Μπεργκ δεν είναι αλάνθαστος, εξού και πήρε δύο φορές την ευθύνη πάνω του φέτος για την κακή εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτό όμως δε μπορεί να διαγράψει το πόσο μεγάλος προπονητής είναι, το πόσο δουλευτής είναι και την εξαιρετική ικανότητα διαχείρισης του ρόστερ που έχει.

Όταν λέει πως πιστεύει στο ρόστερ του και πως όλοι οι παίκτες είναι χρήσιμοι, το αποδεικνύει στο γήπεδο. Δε μένει στα λόγια. Η προηγούμενη βδομάδα είναι η πιο τρανή απόδειξη. Εκεί που τα πυρά και η πίεση από τα κακά αποτελέσματα ήταν στραμένα πάνω του, ο Μπεργκ έφτιαξε δύο ενδεκάδες και παρέταξε τη μία με Βασιλεία και την άλλη με Εθνικό και το σημαντικότερο είναι πως τα πήγαν και οι δύο περίφημα.

Θέλει πολλά κότσια, αλλά και δουλειά σκληρή για να επιτύχει ένα τέτοιο εγχείρημα και του το πιστώνουμε απόλυτα. Με τα δικά του μαθηματικά 11 + 11 = 11… Τι θέλουμε να πούμε με αυτό… Ο Μπεργκ θέλει ανα πάσα στιγμή να νιώθει πως και ο τελευταίος που κάθεται στον πάγκο μπορεί να κάνει τη διαφορά και να είναι ανα πάσα στιγμή έτοιμος να βοηθήσει στο αρχικό σχήμα. Είτε αυτός είναι 17 χρονών, είτε αυτός είναι 35. Στη δική του λογική και στα δικά του μαθηματικά κανείς δεν είναι στην πρώτη ομάδα για να γεμίζει τις θέσεις. Δουλεύει με όλους για να έχει ο καθένας την ετοιμότητα και το ρόλο του ανά πάσα στιγμή.

Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρει να έχει σε όλο το υπόλοιπο της σεζόν τους πλείστους παίκτες της σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αν δεν σταθεί ακόμη πιο άτυχη με τους τραυματισμούς, τότε πιστεύουμε πως θα διευκολυνθεί και το έργο τακτικών του Μπεργκ και στο τέλος θα στεφθούμε ξανά Πρωταθλητές.

Η ομάδα μας έχει ίσως το μεγαλύτερο βάθος από όλες τις ομάδες. Με 2-3 διορθωτικές κινήσεις τον Ιανουάριο δεν έχει να φοβάται τίποτα. Εμείς δε χάσαμε ποτέ την πίστη μας και σίγουρα ούτε και ο Μπεργκ… Είναι γρήγορα να βγει το κομπιουτεράκι, όμως μετά από Άρη και Αποέλ τότε θα μιλήσουμε με ακόμη περισσότερη σιγουριά.

Autoremarketing

Bet on Alfa