ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ… διαφορετικός επιθετικός και η δουλειά όλης της ομάδας...

Ο… διαφορετικός επιθετικός και η δουλειά όλης της ομάδας στο γκολ

Μια από τις θέσεις που θα καλύψει η ΟΜΟΝΟΙΑ στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο είναι και αυτή του επιθετικού. Τη δεδομένη στιγμή διαθέτει δύο επιθετικούς κορυφής, του Μάταβζ και Κακουλλή. Αποχώρησε ο Τσέποβιτς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, λοιπόν, θα θελήσει να προσθέσει άλλον ένα επιθετικό, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υφιστάμενους.

Bet on Alfa

Ο Λένον θα θελήσει να βάλει στην… πράσινη μηχανή περισσότερη ταχύτητα. Ποδοσφαιριστή που θα έχει το γκολ, αλλά θα μπορεί να κινείται με άνεση εκτός περιοχής. Να είναι ευέλικτος και να μπορεί να πάει στο ένας εναντίον ενός. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ έλειψε το εύκολο γκολ στη λήξασα σεζόν και θα τα ψάξει με την προσθήκη ενός ικανού επιθετικού.

Επίσης, το γκολ δεν έχει να κάνει μόνο με το πρόσωπο στην επίθεση, αλλά και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που το πλαισιώνουν. Γι’ αυτό και ο Λένον θα αναμένει και από τις άλλες προσθήκες μεσοεπιθετικά, αλλά και γενικότερα με τους παίκτες που θα αγωνίζονται σε αυτές τις θέσεις, εξτρέμ και επιτελικό μέσο, να δίνουν λύση στο γκολ και παράλληλα να βοηθούν τον επιθετικό κορυφής να σκοράρει πιο εύκολα.

Η ομάδα προγραμματισμού θα ψάξει καλά την αγορά πριν λάβει την απόφασή της για τον εκλεκτό στην επίθεση. Δεν υπάρχει πίεση χρόνου και θα εξαντλήσει κάθε χρονικό περιθώριο για να καταλήξει. Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες προσθήκες. Για τον Μπρούνο, που απασχόλησε και τα προηγούμενα χρόνια, υπήρχε ισχυρή άποψη γι’ αυτό και προχώρησαν άμεσα στην υλοποίηση της μετεγγραφής.

Autoremarketing

Bet on Alfa